Vandaag open van 09:00 t/m 18:00 uur
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Visvoer

Bij tuincentrum Schmitz kunt u terecht voor een groot assortiment visvoer voor alle vijverbewoners. Wij hebben visvoer in vele soorten en prijsklasse voor u geselecteerd. Of u nu visvoer zoekt voor een Goudvis, of voor uw KoI: bij tuincentrum Schmitz vindt u beslist wat u zoekt.

Toon flilter Verberg filter

Filter

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 72 producten

Vissenvoeding kopen

Wanneer u vijvervissen heeft gekocht, is het natuurlijk van essentieel belang dat de gezondheid en het kleurenpatroon van de vissen gezond en goed blijven. Daarom is visvoer natuurlijk onmisbaar. Uw beslissing voor het type visvoeding hangt af van het type vis. Wel is het voor veel vissen belangrijk dat u een gevarieerd voedingpatroon aanhoudt: op die manier raken ze niet gewend aan een soort voer. Ook is over het algemeen bekend dat vijvervissen hun voeding binnen 5 minuten op moeten hebben. Geef ook nooit teveel visvoer aan uw vijvervissen, dit zal namelijk de waterkwaliteit aanpassen.

Visvoer merken die wij verkopen

Vissenvoeding kopen

Vissenvoer: ontdek het brede assortiment

Bij tuincentrum Schmitz in Vlodrop ontdekt u een enorm breed assortiment aan visvoer. Net als mensen blijven (vijver) vissen gezond als u ze voorziet van de juiste visvoer en u ze laat zwemmen in een gezonde vijver met bijvoorbeeld de juiste vijverfilter en vijverpomp. Online vindt u een gedeelte van ons assortiment vissenvoeding, maar in het tuincentrum heeft u de keuze uit een gevarieerd aanbod van voer voor vissen tegen een aantrekkelijke prijs.

Visvoer van de beste kwaliteit

Wij verkopen enkel top kwaliteit vissenvoeding. Uiteraard kunt u altijd langskomen als u twijfelt over een merk vissenvoer of als u advies wenst over welk visvoer u het beste kunt gebruiken voor uw vissen. 

WhatsApp
WhatsApp

Heeft u vragen? Wij helpen u graag via onderstaande WhatsApp button met chatservice of beeldbellen! U kunt ons ook bellen op 0475-535919 of mailen.