Vandaag open van 09:00 t/m 18:00 uur
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Honden

Bij tuincentrum Schmitz vindt u een complete dierenwinkel met alles voor de verzorging van uw hond. Ons assortiment varieert van hondenvoeding tot hondenspeeltjes. Voor de verzorging van uw hond bent u bij tuincentrum Schmitz aan het juiste adres! Bekijk hieronder een greep uit ons assortiment voor uw hondje.

Toon flilter Verberg filter

Filter

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 338 producten

Goedkope hondenspullen kopen in Vlodrop

Tuincentrum Schmitz heeft een uitgebreid assortiment aan hondenverzorging. Wij bieden verschillende producten aan in deze categorie. De volgende producten zijn o.a te koop bij ons tuincentrum: 

  • Hondenvoer
  • Slaapplaatsen voor uw hond
  • Hondenspeelgoed
  • Hondensnacks

Hondenvoer voor elke hond

Tuincentrum Schmitz heeft een ruim assortiment aan hondenvoeding. Wij hebben de juiste hondenvoeding voor iedere hond, van klein tot groot en van jong tot oud. Door het geven van de juiste hondenvoeding voorkomt u een vitamine tekort bij uw hond en houdt u uw hond gezond! Als u kiest voor het juiste hondenvoer dan kan dat zorgen voor een mooiere en glanzende vacht bij uw hond, maar het zorgt er ook voor dat uw hond een stevige ontlasting heeft. U kunt bij ons kiezen uit droogvoer en natvoer. In onze dierenwinkel is altijd iemand aanwezig die u graag helpt met het uitzoeken van de juiste hondenvoeding voor uw hond. 

De ideale slaapplaats voor uw hond

Ook kunt u bij tuincentrum Schmitz terecht voor de beste slaapplekken voor uw hond. Heeft u net een puppy gekocht of geadopteerd? Dan is een hondenbench voor u de beste keuze. Door gebruik te maken van een hondenbench voorkomt u dat uw pup 's nachts rond gaat dwalen. Zorg wel altijd voor een hondenkussen of een benchkussen om het zo aangenaam mogelijk te maken voor uw hond. Heeft u een wat oudere hond die al zindelijk is? Dan kunt u het beste kiezen voor een hondenmand. De randen van een hondenmand zorgen ervoor dat uw hond geen last heeft van eventuele tocht. Let wel altijd op de maat bij aankoop van een hondenmand, uw hond moet er natuurlijk wel goed in kunnen liggen! 

Hondenspeelgoed

In de dierenwinkel in ons tuincentrum heeft u een ruime keuze aan hondenspeeltjes. Honden hebben namelijk ook entertainment nodig naast alle liefde die u ze geeft. Het is belangrijk dat u voor uw hond het goede speelgoed uitkiest. Een pup kan namelijk te groot worden voor het speelgoed en heeft dan een nieuw hondenspeeltje nodig!

Hondensnacks

Uw hond houdt ook wel van een lekker tussendoortje op z'n tijd! Met hondensnacks maakt u niet alleen uw hond blij, het kan ook bijdragen aan de gezondheid van uw hond. Sommige hondensnacks zorgen er namelijk voor dat er geen tandplak vormt op de tanden. Ook verkopen wij verschillende soorten botten en kluiven waar uw hond wel een tijdje zoet mee is! Er zijn dus in verschillende categorieën hondensnacks te koop bij tuincentrum Schmitz. Gaat u voor de hondensnoepjes voor een simpele beloning? Of kiest u toch voor de botten en kluiven waardoor uw hond echt verwend wordt? 

Vragen over ons aanbod hondenverzorging?

U kunt altijd langskomen in ons tuincentrum in Vlodrop nabij Rothenbach, Posterholt, Paarlo en Herkenbosch. Onze medewerkers helpen u graag de beste producten voor uw honden uit te kiezen! Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen of langskomen in ons tuincentrum. Naast mooie honden spullen, verkopen wij ook benodigdheden voor katten, knaagdieren, vissen en vogels