Dierenwinkel

In ons tuincentrum in Vlodrop nabij Roermond in Limburg vindt u een complete dierenwinkel met alles voor uw huisdier. Kom vooral langs in de winkel om de benodigdheden voor uw huisdier te vinden, maar ook voor een goed advies en tips voor de beste zorg van uw hond, kat, konijn of andere huisdieren.

Toon flilter Verberg filter

Filter

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 684 producten

Merken dierenwinkel

Dierbenodigdheden kopen in Limburg | Tuincentrum SchmitzIn onze dierenwinkel is van een groot aantal verschillende merken alles voor uw huisdier te vinden! Zowel voor honden, katten, knaagdieren, vogels en vissen. Het is super leuk en leerzaam om met uw dieren te spelen en dit hoeft helemaal niet ingewikkeld of moeilijk te zijn. Hieronder enkele dierenbenodigdheden die zowel geschikt is voor uw hond als uw kat in onze dierenshop.

  1. Jagen
  2. Lichtjes
  3. Werkspelletjes

Honden

In onze goedkope dierenwinkel is een uitgebreid assortiment voor uw hond te vinden. U vindt er hondenspullen zoals hondenmanden, hondenbenches, hondenriemen, hondenvoer, kluiven, botten en hondenspeeltjes zowel voor volwassen honden als puppy’s. Heeft u een stoere hond thuis zitten? Dan is een leren halsband heel toepasselijk. Wilt u graag geholpen worden bij de beste keuze voor uw hond? Wij geven u graag advies! Onze specialisten op de dierenafdeling denken met u mee. Heeft uw hond bijvoorbeeld speciale dieetwensen? Ook daarmee kunnen we u helpen. In onze dierenwinkel vindt u o.a top merken Beeztees en Designed by Lotte. 

Katten

Katten zijn geliefde huisdieren. Dat kunnen wij goed begrijpen, want de warmte en gezelligheid van zo’n lieve poes of kat is natuurlijk heel erg leuk! Bij Tuincentrum Schmitz in Vlodrop hebben wij van alles in het assortiment voor uw kat. Van kattenvoer, kattenspeeltjes, kattenmanden, krabpalen, eetbakjes, vlooienbanden, halsbanden, kattenbakken tot aan reismanden. Voor zowel kittens, volwassen katten als senioren vindt u een ruim assortiment. Een leuk krabmeubel is ideaal voor jonge katjes om mee te spelen en voor een oudere kat is dit een heerlijke plaats om een dutje te doen.

Knaagdieren

Knaagdieren zijn ook zeer geliefde huisdieren en met een reden. Een lief konijntje, schattige cavia of kleine hamster is moeilijk te weerstaan. Besef u voor de aanschaf van een knaagdier wel goed, dat ook een knaagdier aandacht nodig heeft en bijvoorbeeld een konijn leeft liever niet alleen. Om het voor uw knaagdier zo leuk mogelijk te maken hebben wij voor zowel konijn, hamsters en cavia’s een ruim assortiment. Zoals voer voor knaagdieren, hokken en looprennen, voerbakken en speelgoed.

Vogels

Heeft u een vogel als huisdier? Ook daarvoor vindt u bij ons in het assortiment van alles. Maar ook van alles voor vogels buiten in de tuin. Denk aan vogelhuisjes, voederschalen, nestkastjes, vogelvoer, volières en meer.

Vissen en aquarium

In onze dierenwinkel in Vlodrop nabij Roermond in Limburg vindt u een uitgebreid aanbod van producten voor aquarium vissen. Denk aan aquaria, visvoer, pompen en filters, ornamenten en verlichting, waterplanten en meer. Bij tuincentrum Schmitz vindt u ook een uitgebreide vijverafdeling! Dus ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Dierbenodigdheden kopen in Limburg | Tuincentrum Schmitz

Dieren in de tuin

Buiten een ruim assortiment voor uw huisdier, vindt u in ons tuincentrum ook van alles om de dieren in de tuin een handje te helpen. Die mogen namelijk zeker niet vergeten worden! Denk dan aan insectenhotels, vogelhuisjes, nestkasten, vetbollen, wasbakjes en nog veel meer om de dieren in uw tuin te voorzien van voeding of een goede rustplaats. Zeker in natte en koude periodes is het aan te raden de dieren in de tuin te helpen.

Kom voor een complete dierenwinkel naar tuincentrum Schmitz

Wanneer u op zoekt bij naar een dierenwinkel nabij Roermond, Posterholt, Paarlo en Zittard dan bent u bij Tuincentrum Schmitz van harte welkom. Heeft u vragen over onze dierenwinkel? Neem dan contact op of kom langs in ons tuincentrum, bekijk onze contactgegevens en openingstijden. Onze medewerkers verwelkomen u graag en geven u ook graag advies over de juiste producten voor uw huisdier!

WhatsApp
WhatsApp

Heeft u vragen? Wij helpen u graag via onderstaande WhatsApp button met chatservice of beeldbellen! U kunt ons ook bellen op 0475-535919 of mailen.