Kamerplanten

Tover uw woning om tot groene oase! Kamerplanten zijn niet alleen mooi, trendy en sfeervol, maar ze zijn ook nog eens heel gezond voor lichaam en geest! Kom langs bij tuincentrum Schmitz in Vlodrop en ontdek ons assortiment óf bestel uw favoriete kamerplant online! Ontdek de verschillende categorieën kamerplanten die wij aanbieden hieronder.

Wat wij u bieden:

✓ De mooiste kamerplanten, vers van de kweker ✓ Om de beste kwaliteit te garanderen, kunt u kamerplanten alleen afhalen

✓ Vandaag voor 10.00 uur besteld, volgende werkdag ophalen

Toon flilter Verberg filter

Filter

Hoogte van de plant in cm

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 193 producten

Een gezonde urban jungle

Kamerplanten kopen in Limburg | Tuincentrum SchmitzNaast het grote assortiment binnenplanten hebben wij natuurlijk ook diverse soorten potgrond, zo kunt u kiezen uit grond voor orchideeën, cactussen en varens. In de potgrond speciaal zitten extra voedingsstoffen die ervoor zorgen dat de planten een extra impuls krijgen. Daarnaast hebben we ook voor diverse planten vloeibare voeding in de schappen staan. Ook voor het bestrijden van ongedierte op planten hebben wij zowel biologische als traditionele bestrijdingsmiddelen. Zet een kamerplant nooit in de volle zon en zeker niet recht achter het vensterglas. Veel kamerplanten (uitzonderingen uitgezonderd) houden daar namelijk niet van. Cactussen en vetplanten verdragen wel weer een plaats vol in de zon. Het is dus maar net wat uw voorkeur heeft. Over het algemeen geldt dat planten met een gekleurd blad meer licht nodig hebben dan groene planten.

Groen is gezond

Kamerplanten zijn niet alleen mooi planten om uw huis op te fleuren, maar zuiveren ook de lucht en voorzien de kamer van zuurstof. Iedere kamerplant uiteraard in hun eigen mate. Zet u het raam open, dan krijgt u meer zuurstof binnen maar toch blijven tegenwoordig de ramen nog vaak dicht, helemaal op kantoor. De kamerplant helpt u dan ook aan meer zuurstof waardoor je beter kunt nadenken. Samen met een mooi uiterlijk is dit reden genoeg om een kamerplant aan te schaffen!

Kom voor kamerplanten naar tuincentrum Schmitz

Bij ons tuincentrum Schmitz in Vlodrop nabij Roermond helpen we u graag een keuze te maken voor de juiste kamerplanten. In ieder huis en voor ieder persoon zijn er namelijk bepaalde planten die meer geschikt zijn. Natuurlijk vindt u bij ons tuincentrum ook alles voor de verzorging van de kamerplanten en geven we u bij iedere plant graag een op maat gemaakt advies voor uw situatie. Een kamerplant is natuurlijk ook een mooi cadeau, en ook daarvoor kunnen we adviseren! Naast mooie kamerplanten hebben wij bloeiende kamerplanten, cactussen, dier benodigdheden en mooie sfeerartikelen. Ontdek het zelf...

Bezoek de winkel

WhatsApp
WhatsApp

Heeft u vragen? Wij helpen u graag via onderstaande WhatsApp button met chatservice of beeldbellen! U kunt ons ook bellen op 0475-535919 of mailen.