• U bent van harte welkom

    7 dagen per week in het tuincentrum en 24/7 online!

Lemax Limburg

Ontdek ons assortiment Lemax huisjes op onze kerstafdelingVoor een uitgebreide keuze in Lemax huisjes kunt u terecht bij Tuincentrum Schmitz in Limburg. Ook dit jaar vindt u in ons tuincentrum een complete kerstafdeling. De Lemax kerst collectie bestaat niet alleen uit huisjes, maar er zijn ook bomen, figuren en andere gebouwtjes. U kunt een compleet kerstdorp inrichten en op deze manier een gezellige sfeer in huis creëren.

Complete kerstafdeling met Lemax huisjes

De sfeervolle verlichte huisjes van Lemax zijn voor de echte verzamelaars sinds 1990 al een feit. De Lemax miniatuur huisjes zijn van hoogwaardige kwaliteit en brengen de échte kerstsfeer in huis. Er zijn diverse huisjes en accessoires te koop om zo uw eigen kerstdorp op te bouwen. Denk onder andere aan:

  • Lemax kraampjes
  • Lemax attracties
  • Lemax straatverlichting en versiering
  • Lemax figuren

Naast Lemax huisjes vindt u op onze kerstafdeling natuurlijk ook kerstbomen, kerstverlichting en decoratie. Kijk op uw gemak rond en vraag gerust om advies, onze medewerkers helpen u graag.

Bezoek onze kerstafdeling in het najaar

Kom langs en bezoek onze uitgebreide kerstafdeling en het assortiment Lemax huisjes. Mocht u vragen hebben over ons tuincentrum of assortiment, neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar info@tuincentrumschmitz.nl of te bellen naar: 0475-535919.

Linked categories

Contact

Tuincentrum Schmitz
Herkenbosserweg 2
6063 NL Vlodrop

0475-535919

info@tuincentrumschmitz.nl

Openingstijden