Tuinplanten

Wij proberen het voor u als consument zo gemakkelijk mogelijk te maken door de tuinplanten onder te verdelen in verschillende segmenten. U kunt op voorhand een keuze maken uit een van de onderstaande groepen, zodat het zoeken makkelijker wordt. Vindt u niet wat u zoekt, dan vragen wij u contact op te nemen met onze verkoopdienst, op onze webshop staat slechts een greep uit ons assortiment, onze vakkundige medewerkers staan u graag te woord! Voor tuinplanten komt u naar Tuincentrum Schmitz in Vlodrop. 

Tuinplanten kopen

Tuincentrum Schmitz is dé plantenspecialist in de weide omgeving. Tuinplanten kiezen, blijft voor sommige onder ons een hele opgave en wij helpen u daarom graag bij het maken van een keuze. Enkel de beste kwekers uit Nederland zijn met ons in samenwerking en daarom vindt u bij ons de mooiste tuinplanten voor een eerlijke prijs. 

Eigenlijk alles op het gebied van tuinplanten hebben wij voor u beschikbaar!

 

Verzorging van tuinplanten

Het is vooraf goed om te bedenken wat de huidige bodemcondities zijn van uw grond. De zuurgraad vormt het allerbelangrijkste element en wordt aangeduid met een pH-waarde. De pH waarde waar de meeste planten het beste in groeien, ligt tussen de 5,5 en 6.5. Doe hier dus goed onderzoek naar! Natuurlijk heeft iedere tuinplantensoort zijn eigen specifieke wensen qua grond en voedingsstoffen. Wij verkopen daarom diverse producten voor uw planten zoals ECOstyle, Pokon en D.C.M. 

Toon flilter Verberg filter

Filter

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 1326 producten
Contact

Tuincentrum Schmitz
Herkenbosserweg 2
6063 NL Vlodrop

0475-535919

info@tuincentrumschmitz.nl

Openingstijden