Vandaag open van 09:00 t/m 18:00 uur
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Tuinplanten

Wij proberen het voor u als consument zo gemakkelijk mogelijk te maken door de tuinplanten onder te verdelen in verschillende segmenten. U kunt op voorhand een keuze maken uit een van de onderstaande groepen, zodat het zoeken makkelijker wordt. Op onze webshop staat slechts een greep uit ons assortiment. Vindt u niet wat u zoekt, dan kunt u altijd langskomen in ons tuincentrum of contact met ons opnemen. Onze vakkundige medewerkers staan u graag te woord!

Toon flilter Verberg filter

Filter

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 1215 producten

Tuinplanten kopen in Vlodrop, Limburg | Tuincentrum SchmitzTuinplanten kopen

Tuincentrum Schmitz is dé plantenspecialist in de wijde omgeving. Planten kiezen voor in de border of in een mooie bloempot blijft voor sommige onder ons een hele opgave. Er valt immers nogal wat te kiezen! Wij helpen u daarom graag bij uw zoektocht naar de mooiste vaste planten, bomen, heesters, perkplanten of ander groen. Enkel de beste kwekers uit Nederland zijn met ons in samenwerking en daarom vindt u bij ons de mooiste tuinplanten voor een eerlijke prijs. 

Verzorging van tuinplanten

Het is vooraf goed om te bedenken wat de huidige bodemcondities zijn van uw grond. De zuurgraad vormt het allerbelangrijkste element en wordt aangeduid met een pH-waarde. De pH waarde waar de meeste planten het beste in groeien, ligt tussen de 5,5 en 6.5. Doe hier dus goed onderzoek naar! Natuurlijk heeft iedere tuinplantensoort zijn eigen specifieke wensen qua grond en voedingsstoffen. Wij verkopen daarom diverse producten voor uw planten zoals ECOstyle, Pokon en D.C.M.