Vandaag open van 09:00 t/m 18:00 uur
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Katten

In ons tuincentrum in Vlodrop, nabij Roermond (Limburg), vindt u alles voor katten. Ons assortiment varieert van krabpalen tot kattenbakken. Bij Tuincentrum Schmitz is er keuze genoeg om uw kat of poes te verwennen en te verzorgen! Neem een kijkje in onze webshop of kom gezellig langs.

Toon flilter Verberg filter

Filter

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 93 producten

Alle benodigdheden voor uw kat in Vlodrop

Tuincentrum Schmitz verkoopt veel producten om uw kat te verzorgen of te verwennen. De volgende producten zijn te koop bij ons:

  • Kattenvoer
  • Kattenbakken
  • Slaapplaatsen voor uw kat
  • Krabpalen
  • Kattenspeelgoed

Kattenvoer: van droogvoer tot natvoer

Tuincentrum Schmitz heeft een ruim assortiment aan kattenvoer. Door het kiezen van de juiste voeding van uw kat kunnen gewrichts- en botproblemen voorkomen worden en de juiste voeding zorgt ervoor dat uw kat actiever is, een gezonde ontlasting heeft, beter in zijn vel zit én een mooie en glanzende vacht heeft. Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten nat- en droogvoer. Als u ervoor kiest om uw kat droogvoer te geven is het belangrijk dat dit wordt aangevuld met natvoer. Als er alleen droogvoer gegeven wordt is er namelijk een hogere kans op uitdroging van uw kat. Voor vragen over de beste voeding voor uw kat kunt u altijd terecht in ons tuincentrum waar er medewerkers klaar staan om u te helpen. 

Kattenvoer en kattenspeeltjes kopen

De beste kattenbank voor uw katje

Niemand houdt ervan als het huis stinkt naar de kattenbak. Door het kiezen van de juiste kattenbak kan de stank in huis verminderen, daarom bieden wij open én dichte kattenbakken aan. Is uw kat een beetje nerveus en ziet hij graag wat er aan de hand is in zijn omgeving? Ga dan voor een open kattenbak. Als uw kat wat meer behoefte heeft aan privacy dan kunt u het beste kiezen voor een dichte kattenbak. Klapdeurtjes bij een dichte kattenbak kunnen bij sommige katten voor problemen zorgen, bedenk dus altijd van tevoren waar uw kat behoefte aan heeft. Is uw kat ook wat groter? Kies dan voor een grote kattenbak en is uw kat juist wat kleiner? Dan kunt u het beste kiezen voor een kleine kattenbak. Onze medewerkers staan zeven dagen per week klaar om u te helpen bij het uitzoeken van de kattenbak die bij uw kat past!

kat benodigdheden

De ideale slaapplaats voor uw kat

Bij tuincentrum Schmitz heeft u een ruime keuze aan kattenmanden, kussens en kattendekens. Katten houden van warme en knusse plekjes om te slapen. Met ons aanbod aan kattenslaapplaatsen slaapt uw kat op een warme plek en wil hij hier nooit meer weg. Gaat u voor een kattenmand van riet? Of liever voor eentje van kunststof? Ook de kleur van de kattenmand kan enorm verschillen: van roze tot aan neutrale kleuren. Kunt u niet kiezen? Vraag dan een medewerker in het tuincentrum naar de beste opties voor uw kat. Wij helpen u graag met het kiezen van de beste kattenmand, kussen of kattendeken!

kattenmand en krabpaal kopen

Krabpalen en kattenspeelgoed

Krabpalen en kattenspeelgoed zijn onmisbaar voor de juiste verzorging en entertainment van uw kat. Door een krabpaal houdt uw kat zijn nagels scherp. Ook wordt met het krabben van de krabpaal het territorium van de kat gemarkeerd. Als u meerdere katten heeft is het dan ook verstandig om meerdere krabpalen aan te schaffen. Met de kattenspeeltjes die wij bieden in de dierenwinkel van ons tuincentrum verveelt u kat zich nooit meer. Doordat katten spelen blijven ze in een goede conditie en wordt verveling voorkomen. Voor kittens is het spelen met kattenspeelgoed ook een goede afleiding om van de meubels af te blijven! Wij verkopen onder andere:

  • Kattenspeelgoed hengel
  • Kattenspeelgoed vis
  • Kattenspeelgoed met veertjes

Vragen over ons aanbod voor katten? 

Mocht u vragen hebben over ons aanbod kattenverzorging dan kunt u altijd contact met ons opnemen of langskomen in het tuincentrum. Wij zijn zeven dagen per week geopend en te vinden in Vlodrop nabij Rothenbach, Posterholt, Paarlo en Herkenbosch. Onze medewerkers helpen u graag met het kiezen van de beste producten voor uw kat! Naast mooie katten spullen, verkopen wij ook benodigdheden voor honden, knaagdieren en vogels