Vandaag open van 09:00 t/m 18:00 uur
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Kinderboerderij

Bent u op zoek naar een leuk dagje uit voor het gehele gezin? Bezoek de gezellige kinderboerderij van tuincentrum Schmitz! Tijdens het shoppen kunt u heerlijk komen lunchen, waarna u met uw kroost de sfeervolle kinderboerderij ontdekt. Kom lang en aai de geitjes Betsy en Bart, of loop tussen de vrolijk huppelende konijnen en tokkende kippetjes. Onze twee varkentjes Truus en An liggen op een zonnige dag heerlijk in de zon op bezoek te wachten!

Waarom een bezoek aan onze kinderboerderij een heel goed idee is

Het plannen van een leuke gezinsactiviteit voor jonge kinderen kan nogal stressvol zijn. U wilt niet altijd maar een duur uitstapje hoeven maken, terwijl een gevarieerd en misschien zelfs leerzaam dagje uit toch wel erg wenselijk is. Uw kinderen meenemen naar onze kinderboerderij voldoet aan alle bovenstaande vereisten: het is gratis, leuk én leerzaam. Papa en mama kunnen daarnaast lekker shoppen voor huis en tuin. Win win! Uw zoon of dochter zal het geweldig vinden om met de zachtaardige en lieve boerderijdieren te spelen. Her en der een aai over de bol is wel zo leuk! Uw kroost leert zo over onze diertjes en kan op een leuke manier interactie met ze krijgen. Alle zintuigen worden geprikkeld, terwijl uw kleine ontzettend geniet van de buitenlucht.

Tuincafé


 

Leuk en leerzaam

Uw kinderen zijn misschien gewend aan interactie en het aaien van de familiehond of kat, maar ze hebben misschien niet de kans gehad om echt met boerderijdieren zoals kippen of varkens om te gaan. Door met deze dieren te 'communiceren', kunnen ze leren over het unieke gedrag van verschillende soorten, hoe ze met elkaar omgaan en de verschillen en overeenkomsten tussen hen. Voor kinderen kan zelfs alleen maar in de buurt zijn een leuke leerervaring zijn. Kinderboerderijen zijn ook geweldig voor jonge kinderen vanwege de positieve invloed op hun zintuigen. Zien we u en uw gezin snel?

Openingstijden & contact