Vandaag open van 10:00 t/m 17:00 uur
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Rozen en klimplanten

Rozen zijn er in talloze varianten: struik- en stamrozen, klimrozen en rozen als bodembedekkers. Voor alle rozen geldt dat het ware zonaanbidders zijn en dat ze in het voorjaar flink teruggesnoeid moeten worden. Naast de klimroos zijn er nog talloze andere klimplanten. De bekendste zijn de Clematis en Hedera, maar er zijn natuurlijk nog vele andere klimmers. Shop vanuit huis of kom langs in Vlodrop.

Toon flilter Verberg filter

Filter

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 160 producten

Rozen kopen in Vlodrop

Zoals u misschien wel weet, zijn rozen er in talloze varianten. Denk eens aan de Chinese roos, Rosa centifolia, stamrozen, struikrozen en rozen als bodembedekkers. Eigenlijk is iedere roos gek op het zonlicht en daarom is het belangrijk dat ze in het voorjaar door u worden gesnoeid. Klimrozen moeten bovendien goed vastgezet worden omdat ze uit zichzelf niet hechten aan muren en pergola's.

Verschillende soorten rozen kopen

Welke bloeiende rozen zijn er nu allemaal te vinden? Er zijn bijvoorbeeld klimrozen die met hun lange & slappe takken prima als muur of schutting kunnen dienen. Verder zijn er ook heesterrozen. Dit zijn vaak forse struiken die ideaal zijn voor een ruime border of een groot perk. Trosrozen zijn enorm leuk voor perken. Trosrozen hebben namelijk kleinere bloemen dan grootbloemige rozen en zijn ook nog eens doorbloeiend. Grootbloemige rozen kunt u herkennen door de grote, gevulde bloemen met slechte één bloem per steel. Ook zijn er zogenoemde doorbloeiers te koop, dat zijn rozen die vanaf juni tot ver in het najaar bloeien.

Perkrozen of klimrozen kopen in Vlodrop

Uiteraard zijn alle rozen die u gaat vinden erg mooi, maar waar u ook voor kunt kiezen is een combinatie van rozen met andere tuinplanten of kamerplanten. U kunt ze bijvoorbeeld in een border mooi combineren met vaste planten en eenjarige zomerbloeiers. Zo zijn klimrozen en Clematissen samen een geweldige combinatie. Bij eenmaal bloeiende klimrozen kunt u bijvoorbeeld een Clematis planten die wat later in het seizoen bloeit.

Rozen of klimplanten kopen in Vlodrop bij tuincentrum

Klimplanten kopen in Vlodrop

Of u nu op zoek bent naar snelgroeiende klimplanten, zelf hechtende klimplanten of wintergroene klimplanten, bij tuincentrum Schmitz bent u aan het juiste adres. Naast de klimroos zijn er nog heel veel andere klimplanten. Populaire klimplanten van dit moment zijn:

  • Hedera: deze groene klimplant straalt complete rust uit in uw tuin. Bovendien is deze grote groene klimplant er eentje die alle vier de seizoenen van het jaar meegaat! Hierdoor geniet u zeer lang van uw klimop. Deze bladheester is bovendien winterhard en blijft altijd groen. Het is een daarmee een échte aanwinst in uw tuin.
     
  • Kamperfoelie: deze klimplant is enorm populair in de kleinere tuinen, omdat de Kamperfoelie namelijk de hoogte ingroeit en daarom heel weinig ruimte in beslag neemt. De Kamperfoelie heeft verder een natuurlijke uitstraling met heerlijk ruikende bloemen. De klimplant trekt bovendien ook vooral vlinders aan, dit is een echte aanwinst voor de natuur!
     
  • Clematis: deze plant staat bekend om zijn prachtige bloemen en zorgt daarmee voor een uitbundige en kleurrijke begroeiing. Er zijn veel verschillende soorten en verschijningsvormen. Wat ook handig om te weten is dat de Clematis goed winterhard is.

Heeft u meer tips nodig dan kunnen onze werknemers u met liefde helpen of u kunt contact met ons opnemen. Zo is de ene klimplant meer geschikt dan de andere klimplant voor uw tuin. Naast onze rozen en klimrozen, kunt u ook bij ons terecht voor barbecuestuinmeubelentuinartikelengraszoden en dieren producten! 

Bekijk heesters

Kom voor rozen en klimplanten naar Tuincentrum Schmitz

WhatsApp
WhatsApp

Heeft u vragen? Wij helpen u graag via onderstaande WhatsApp button met chatservice of beeldbellen! U kunt ons ook bellen op 0475-535919 of mailen.