Vandaag open van 09:00 t/m 18:00 uur
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

BESTRIJDING

Wanneer uw geliefde tuin- en kamerplanten het slachtoffer zijn geworden van ziektes, schimmels of plagen zijn bestrijdingsmiddelen dé oplossing. Deze milieuvriendelijke middelen lossen uw tuinprobleem binnen no-time op. Er is immers voor elk issue een oplossing. Zelfs voor een muizenplaag, een miereninvasie, groene aanslag of onkruid is er een passend middel te vinden. Kom langs bij tuincentrum Schmitz in Vlodrop om ons volledige aanbod te ontdekken óf bestel uw gewenste producten eenvoudig in de webshop.

Toon flilter Verberg filter

Filter

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 60 producten

Kom in actie tegen deze tuinvijanden

Om uw groen blij en gezond te houden, moeten planten soms beschermd worden tegen ongedierte, ziektes en plagen. Liever koopt u de producten in deze categorie natuurlijk niet, maar toch kan het onverhoopt voorkomen dat een groepje insecten uw favoriete plant vooral ziet als een heerlijk hapje. Dan is het zaak zo snel mogelijk aan de slag te gaan met één van de bestrijdingsmiddelen uit deze categorie. Normaal moedigen we het altijd aan om insecten naar de tuin te lokken, maar in geval van deze nare tuinvijanden moeten de producten van ECOstyle, KB Home Defense of Pokon toch echt in actie komen:

  • Buxusmot
  • Eikenprocessierups
  • Fruitvlieg

Check ook de andere insecten en dieren waarmee u de strijd aan kunt gaan.

Ons online aanbod kamerplanten

ECOstyle bestrijdingsmiddelen kopen | Tuincentrum Schmitz

Onkruid verwijderen

Onkruid groeit meestal door een overvloed aan schaduw en vocht, en de aanwezigheid van zaden in de bodem. Die kunnen bijvoorbeeld door vogels zijn verspreid. Voorkomen is beter dan genezen en dus is het bijvoorbeeld aan te raden een anti-worteldoek onder de bestrating of het tuinpad te plaatsen. Zo'n doek laat geen licht door en dus is de kans dat onkruid overleeft vele malen kleiner. Is er toch nog onkruid aan de wandel? Dan kunt u het onkruid verwijderen door het uit te trekken of door het te besproeien met onkruidverdelger van bijvoorbeeld ECOstyle of RoundUp.

Wist u dat... RoundUp eerder niet het allerbeste imago had? Een paar jaar geleden kwam de onkruidbestrijder slecht in het nieuws vanwege de negatieve effecten die het zou hebben. RoundUp heeft echter van zijn fouten geleerd is inmiddels misschien wel het meest groene bestrijdingsmiddel dat er bestaat. Dit komt onder andere omdat er geen gebruik meer wordt gemaakt van het schadelijke glyfosaat.

Onkruidbestrijding

Muizengif? Kies voor iets diervriendelijks!

Eén van de bestverkochte producten van dit moment is de ECOstyle Mouse & Rat Free. De naam geeft al weg waar dit product goed in is: het verjagen van muizen en ratten uit huis en tuin. Het verschil met veel andere producten zit 'm in het feit dat er geen gif of vallen aan te pas komen. Het ongedierte wordt weggejaagd op een diervriendelijke manier, die tevens onschadelijk is voor andere dieren en kinderen. Door ultrasonisch geluid wordt een ondraaglijke omgeving voor de dieren gecreëerd. Het verstoort het natuurlijke gedrag en de communicatie, waardoor ze uw huis en tuin links laten liggen.

Weg met ongedierte

Bestrijdingsmiddelen kopen in Limburg: kom naar tuincentrum Schmitz

Heeft u last van mieren, muizen, motten, fruitvliegjes of groene aanslag? Er is gelukkig voor elk probleem een oplossing, hoe groot of klein ook! In onze webshop vindt u de meest effectieve bestrijdingsmiddelen van topmerken als ECOstyle, RoundUp, KB Home Defense en Pokon. Deze duurzaam georiënteerde merken hebben, net als wij, als doel u intens veel en zo zorgeloos mogelijk van uw huis en tuin te laten genieten, zonder daarbij Moeder Natuur tot last te zijn. Kom langs in ons tuincentrum voor het volledige assortiment bestrijdingsmiddelenmeststoffen of potgrond of bestel eenvoudig uw gewenste items in onze webshop. Bij vragen zijn wij 7 dagen per week bereikbaar.

Openingstijden & contact

ECOstyle Mouse & Rat Free | Tuincentrum Schmitz