• U bent van harte welkom

    7 dagen per week in het tuincentrum en 24/7 online!

Kerstverlichting Limburg

Kerstverlichting brengt een gezellige en warme sfeer in uw huis of tuin. Bij Tuincentrum Schmitz in Limburg vindt u een uitgebreid assortiment kerstverlichting, zowel voor binnen als buiten. Er zijn verschillende soorten verlichting voor in en om het huis.

Een complete kerstshow met kerstverlichting

Kerstverlichting brengt hoe dan ook direct sfeer in huis. Weg met die velle spaarlampen en verwelkom de kerstverlichting tijdens de kerstperiode! Van twikkelende lampjes tot kleurrige lampjes en van buitenkerstverlichting tot subtiele verlichting. Bij Tuincentrum Schmitz bent u op het juiste adres! Naast kerstverlichting vindt u in ons tuincentrum in Limburg ook een complete kerstshow. Hier vindt u alles voor de kerst, zoals:

Natuurlijk kunt u ook tijdens de kerstperiode nog terecht in het tuincentrum voor overige artikelen voor uw huis en tuin.

Onze kerstafdeling

Bezoek de kerstwereld van Tuincentrum Schmitz in het najaar en beleef het ultieme kerstgevoel. Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste kerstverlichting? Vraag dan gerust om advies, onze medewerkers helpen u graag. Mocht u vragen hebben over ons tuincentrum of assortiment, neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar info@tuincentrumschmitz.nl of te bellen naar: 0475-535919.

Linked categories

Contact

Tuincentrum Schmitz
Herkenbosserweg 2
6063 NL Vlodrop

0475-535919

info@tuincentrumschmitz.nl

Openingstijden