Vandaag open van 09:00 t/m 18:00 uur
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Buitenpotten

Bloempotten voor buiten zijn een must have voor uw tuin of balkon. Met een bloempot zorgt u direct voor meer sfeer op de plek waar u dat nodig acht. Ga voor één statement pot of zet een aantal kleinere bloempotten bij elkaar. Ons assortiment wisselt regelmatig en gaat mee met de trends!

Toon flilter Verberg filter

Filter

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 513 producten

Diverse merken buitenpotten bij tuincentrum Schmitz

In onze webshop vindt u enkel top merken voor alle buiten potterie. De merken die o.a terug te vinden zijn, zijn als volgt:

Maak het gezellig in de tuin met buitenpotten

Bent u op zoek naar een lichtgewicht bloempot van bijvoorbeeld Mega Collections? Die u ook nog eens het gehele jaar in de tuin kunt zetten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over verkleuringen etc? Dan is de lichtgewicht pot clayfibre ideaal voor u. Het lichte gewicht zorgt ervoor dat deze bloempot makkelijk te verplaatsen is. Onze buitenpotterie is te verdelen in de volgende categorieën: 

  1. Lichtgewicht potten
  2. Aardewerk buitenpotten
  3. Plastic buitenpotten

Diverse merken buitenpotten bij tuincentrum Schmitz

Buitenpotten maken de tuin

Tuinmeubelen brengen enorm veel sfeer met zich mee, maar zeg nu zelf: een tuin zonder bloempotten en tuinplanten is maar een saaie boel. Daarom is het belangrijk én leuk om in het voorjaar aan de slag te gaan met mooie eenjarige zomerbloeiers en deze in leuke potten te zetten. Tijdens een barbecue zal u zien dat uw tuin een stuk knusser oogt! Plantenbakken in de tuin hoeven niet eens zo duur te zijn, dus kom gezellig langs in Vlodrop of shop gemakkelijk online!