Lichtgewicht buitenpotten

Lichtgewicht buitenpotten laten zich makkelijker verplaatsten door het lichte eigen gewicht. Ook deze potten zijn uitstekend kleurvast en vorstbestendig. Kom langs in ons tuincentrum in Vlodrop voor het gehele assortiment.

Toon flilter Verberg filter

Filter

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 169 producten

Lichtgewicht buitenpotten kopen bij Tuincentrum Schmitz

Met de lichtgewicht buitenpotten van Tuincentrum Schmitz hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het verplaatsen van zware potten. Deze potten zijn van zichzelf erg licht en dus ideaal voor mensen die graag hun tuin verbouwen. Zo kunt u snel en gemakkelijk uw hele tuin omgooien met minder kans om door uw rug te gaan! Op onze website kunt u alvast een kijkje nemen in ons assortiment, voor het gehele assortiment kunt u langskomen in Vlodrop. 

Allerlei soorten lichtgewicht buitenpotten 

Wij verkopen allerlei soorten lichtgewicht buitenpotten in verschillende formaten. Zo zijn er de kleine lichtgewicht buitenpotten en de grote lichtgewicht buitenpotten. De kleine buitenpotten zijn goed geschikt voor de wat kleine tuinplanten. Een leuk idee is om twee grote lichtgewicht buitenpotten naast de voordeur neer te zetten. Zo creëert u echt een 'doorgang' naar uw huis. De grote planten zullen de potten iets zwaarder maken, maar doordat de potten zo licht zijn kunnen ze nog steeds verplaatst worden. Lichtgewicht potten zijn ook in verschillende vormen te koop, van standaard ovaal tot rechthoekig. Ook verkopen wij lichtgewicht schalen die erg leuk staan in iedere tuin of op ieder balkon. De lichtgewicht buitenpotten uit ons assortiment zijn te koop in allerlei kleuren, waaronder grijs, rood en wit. Er zit vast wel een pot bij die bij u past! Bent u op zoek naar planten om uw lichtgewicht buitenpotten mee te vullen? Neem dan eens een kijkje bij ons assortiment tuinplanten.

Kunststof lichtgewicht buitenpotten

De meeste lichtgewicht buitenpotten zijn gemaakt van kunststof. Kunststof is een licht materiaal wat in veel verschillende kleuren gemaakt kan worden. Sommige van onze lichtgewicht buitenpotten hebben drie jaar garantie, zo weet u zeker dat deze mooi blijven. De kunststof lichtgewicht buitenpotten beschikken over een drainagesysteem. Zo kan het overtollige water op een snelle manier weglopen. Als u een buitenpot heeft gekocht waar geen drainagesysteem inzit kunt u dit gemakkelijk oplossen door een gat te boren in de bodem van de pot. De meeste lichtgewicht buitenpotten uit ons assortiment zijn weerbestendig en kunnen dus in de zomer en in de winter buiten blijven staan. In de zomer kunnen de wortels van uw plant namelijk verbranden terwijl deze in de winter juist kunnen bevriezen. 

Vragen over het aanbod lichtgewicht buitenpotten

Heeft u een vraag over ons aanbod lichtgewicht buitenpotten? Neem dan contact met ons op of kom langs in ons tuincentrum in Vlodrop. Ons tuincentrum ligt nabij 

 

WhatsApp
WhatsApp

Heeft u vragen? Wij helpen u graag via onderstaande WhatsApp button met chatservice of beeldbellen! U kunt ons ook bellen op 0475-535919 of mailen.