Activiteiten

Treintje Thomas

Dagelijks kunnen de Kids van 3 t/m 10 jaar GRATIS een ritje maken in onze Treintje Thomas. Op doordeweekse dagen kunnen de ouders zelf het treintje bedienen, in de weekenden wordt het treintje bediend door een van onze medewerkers. 

Lees meer...
Glas&Lood La Jina

Glas in lood is een vensterraam bestaande uit stukken glas gevat in loodlijsten. In een eenvoudige uitvoering vormen de loodlijsten een rechthoekig raamwerk waarin stukken blank vensterglas gevat zijn. Glas in lood werd destijds gemaakt omdat een raam uit één stuk glas niet te maken viel. Glas in lood leent zich echter uitstekend voor kunstzinnige uitvoeringen, met kleurrijke voorstellingen. Men treft glas in lood wel aan in oude herenhuizen, maar...

Lees meer...
Data: en meer...
Tovenaar op bezoek

Op zondag 24 oktober hebben we bezoek van een heuse Tovenaar. Hij zal in de middag 4x een half uur door ons tuincentrum trekken en u verassen met leuke trucjes en acts. Vermaak voor jong en oud!

Lees meer...
Datum:
Ballonclown Tallie

De leukste creaties komen uit handen van Ballonclown Tallie, leuk voor jong en oud ! Ballonclown Tallie is tijdens de aangegeven dagen aanwezig op ons tuincentrum van 11 tot 16 uur.

Lees meer...
Data:
Op de foto met de Kerstman

Op zondag 12 december is de Kerstman op bezoek bij Tuincentrum Schmitz. Een leuk fotomoment met de Kerstman in een arrenslee op de foto voor jong en oud!  

Lees meer...
Datum:
WhatsApp
WhatsApp

Heeft u vragen, wij helpen u graag via deze WhatsApp button met berichtenservice of beeldbellen !

 

of bel naar 0475-535919, een mail versturen kan ook naar info@tuincentrumschmitz.nl.