Activiteiten

Poppenkast Theater

Sinds 2012 zijn ze gestart en uniek in de regio. Sindsdien hebben ze al heel veel verschillende voorstellingen gespeeld met zowel grote poppen "living-puppets" als de "klassieke" kleine poppen. Avonturen van Jippie en Sippie, Jan Klaasen en Katrijn en nog vele anderen. Zondag 31 Maart zijn ze van 11.00-16.00u met hun poppenkast theater aanwezig op ons Tuincentrum. Ieder uur is er een voorstelling van 20 minuten te bekijken en beluisteren. Leuk voor jong en oud.  

Lees meer...
Datum:
gratis pony rijden

Op zondag 31 maart mogen kinderen tot 9 jaar pony rijden op ons tuincentrum. De pony´s zijn eigendom van en worden begeleid door 't Roerweike uit St.Odiliënberg.  

Lees meer...
Datum:
Ballonclown Tallie

De leukste creaties komen uit handen van Ballonclown Tallie, leuk voor jong en oud ! Ballonclown Tallie is tijdens de aangegeven dagen aanwezig op ons tuincentrum van 11 tot 16 uur.

Lees meer...
Data:
Knutselen voor de Kids

Zondag 24 Maart hebben we weer een leuke KNUTSELMIDDAG voor kinderen  De kinderen kunnen vrij deelnemen tussen 12u-16u. Zo heeft u de handen vrij om lekker rustig te winkelen. deelname is gratis en aanmelden is niet nodig, maar let op, vol=vol

Lees meer...
Data: en meer...
BBQ Demo

Op vrijdag 1 mei en 10 juni ( 2e Pinksterdag ) wordt er op onze BBQ afdeling een BBQ demo gehouden. Laat u verrassen over de mogelijkheden. Op onze ruim gesorteerde afdeling vindt u gerenommeerde merken als Napoleon en Campingaz.

Lees meer...
Data:
Contact

Tuincentrum Schmitz
Herkenbosserweg 2
6063 NL Vlodrop

0475-535919

info@tuincentrumschmitz.nl

Openingstijden