Vandaag open van 09:00 t/m 18:00 uur
 • Dutch (Netherlands)
 • German (Germany)

Sfeerartikelen

Tuincentrum Schmitz te Vlodrop heeft voor u altijd een leuk assortiment aan sfeerartikelen staan op onze gezellige sfeerafdeling. In onze webshop vindt u een greep uit het assortiment. 

Toon flilter Verberg filter

Filter

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 452 producten

Woonaccessoires in uw interieur

Woonaccessoires kopen in Limburg | Tuincentrum SchmitzDe juiste woonaccessoires zorgen voor een gezellige en warme sfeer die perfect bij u past. Binnen sfeerartikelen of sfeerartikelen voor buiten vindt u allemaal in ons tuincentrum. Deze woonitems, zoals kussens, plaids, mooie fotolijsten, warme kaarsen, een leuke kapstok, bloeiende kamerplanten, groene planten, een sfeervolle spiegel of een opgemaakt arrangement toveren uw huis om tot een echt thuis, waarin u heerlijk kunt genieten met uw familie en vrienden. Bij Tuincentrum Schmitz kunt u een zeer uitgebreid aanbod vinden aan prachtige en trendy woonaccessoires voor vrijwel ieder interieur!

Woonaccessoires stylen

Niet iedereen heeft natuurlijk gouden vingers en dat maakt ook niet uit. Als u de woonbladen erop naslaat ziet het er allemaal zo prachtig en perfect uit, maar hoe doet u dat nu eigenlijk zelf in uw eigen huis? Waar moet u beginnen en met welke woonaccessoires kunt u het beste starten? Wat past er wel en niet goed bij elkaar? Onze woon stylisten hebben een passie voor interieur en zij helpen u natuurlijk graag!

Tips woonaccessoires

 1. Creëer eens een stilleven
  Door uw mooiste spullen bij elkaar te zetten creëert u rust in uw eigen huis. Overal losse items plaatsen, kan snel rommeling lijken. Ook al zijn de afzonderlijke items nóg zo mooi.
   
 2. Contrast in uw accessoires
  De woonaccessoires die u bij elkaar zet, hoeven niet perfect op elkaar aan te sluiten. Juist een verrassende combinatie van de mooiste sfeerartikelen werkt inspirerend! Op deze manier maakt u er een mooi, dynamisch geheel van.
   
 3. Combineer eigen en nieuwe spullen
  Er hoeven geen bergen woonaccessoires aanwezig te zijn. Kijk eens rustig om u heen naar de spullen die u al thuis hebt staan. Een kamerplant, een mooie spiegel of oude lijst kunt u mooi combineren met bijvoorbeeld wat nieuwe kaarsen, een windlicht of een mooie glazen vaas of stolp!
   
 4. Durf te experimenteren​​
  Probeer wat dingen uit en kijk goed naar het resultaat. Less is more luidt het bekende gezegde. Dus als een bepaalde hoek in huis niet helemaal naar uw zin is, probeer dan eens een item weg te halen. Bij ons in het tuincentrum in Vlodrop is voldoende inspiratie, dus u bent van harte welkom om eens langs te komen!

Woonaccessoires kopen in Limburg | Tuincentrum Schmitz

Woonaccessoires: altijd een leuk cadeau

Bent u op zoek naar een leuk én origineel cadeau voor een speciaal iemand? Dan zijn woonaccessoires en sfeerartikelen vaak een erg leuk idee! Een mooie vaas voor wat stijlvolle takken, een mooi kussen voor op de bank, een spiegel of lijst voor aan de muur of een warm kleed voor op de vloer zijn vaak wat origineler dan de typische cadeaubon of parfumfles. Een bloemstuk / arrangement zoals een dienblad met wat gezellige kaarsen of een mooi opgemaakt windlicht zijn cadeau's waarmee u natuurlijk bonuspunten bij iemand kan scoren! Hiervoor bent u bij tuincentrum Schmitz aan het juiste adres. 

Woonaccessoires kopen bij ons tuincentrum in Limburg

Is uw interieur misschien toe aan nieuwe woonaccessoires? Breng dan een bezoekje aan Tuincentrum Schmitz in Vlodrop. Het is eigenlijk altijd een feest om op de afdeling sfeer en cadeau rond te kijken. Bij ons vindt u een groot assortiment aan sfeerartikelen, woonaccessoires, zoals potten, vazen en manden om woonkamer, tuin en balkon gezellig te maken. Net zoals leuke fotolijstjes, spiegels, beeldjes, geurstokjes, mooie buddha’s of trendy artikelen met inspirerende spreuken om een kale hoek thuis net iets op te leuken. Ook praktische artikelen vindt u op deze woon afdeling, zoals kapstokken, deurmatten of mooie gieters in zowel kunststof als zink. U kunt natuurlijk gezellig bij ons langskomen in Vlodrop, nabij Rothenbach, Paarlo en Posterholt. Daarnaast kunt u ook een greep uit ons assortiment vinden in onze webshop! 

Bezoek ons!