Vandaag open van 09:00 t/m 18:00 uur
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Vijvervissen Limburg

Bent u zoek naar vijvervissen in Limburg? Dan kunt u terecht bij Tuincentrum Schmitz. Als we aan vissen denken dan denken we al snel aan de goudvis. Deze sterke vis voelt zich al snel thuis in de vijver. Wilt u een stapje verder? Kijk dan eens naar een mooie goudwinde. Deze mooie vis jaagt graag op muggen, waardoor hij aan de oppervlakte zwemt.

Vijvervissen kopen in Limburg?

De koikarpers, die nu erg populair zijn, hebben veel ruimte nodig en passen niet in een doorsnee vijver. Als u bij ons langskomt in Limburg, adviseren wij u graag over deze dure, maar prachtige vijvervissen. Over het voeren van de vissen kunnen we kort zijn. Eens in de 2 dagen is voldoende. Strooi het voer in de vijver. Wat na 10 minuten niet weg is, moet u verwijderen. Kom bij ons langs voor al uw vragen over uw vijver en de verschillende vissensoorten. Bekijk bovendien ons uitgebreide aanbod:

Ruim aanbod vijvervissen

Zorg bij strenge vorst dat een deel van de vijver open blijft door middel van een ijsvrijhouder of beluchtingsset of probeer een plek in het ijs open te houden. Kom naar Tuincentrum Schmitz in Limburg en ondek al onze mooie en diverse vijvervissen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag.