Vandaag open van 10:00 t/m 17:00 uur
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Bewatering

Een zacht regenbuitje voor de bloemen, een neveldouche in de tuinkas of een harde krachtige waterstraal om tuinmeubels of tuinpad schoon te maken. Ieder huishouden heeft verschillende wensen. Tuincentrum Schmitz heeft een uitgebreid assortiment broezen en spuitpistolen met verschillende sproeibeelden. Maar ook gieters en tuinslangen. Er zijn verschillende merken te vinden op onze in ons assortiment bewatering producten, onze vakkundige medewerkers zijn u graag van dienst bij eventuele vragen.

Toon flilter Verberg filter

Filter

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 156 producten

Tuin bewatering met behulp van tuinslangen, tuinsproeiers en gieters

U heeft het misschien wel opgemerkt: de zomers in ons land worden steeds droger en warmer. Daarom is bewatering nóg belangrijker geworden dan een aantal jaar geleden. Dus ga eens op zoek naar een goede tuinslang of gieter. Deze producten komen naast het bewateren van uw planten, ook nog eens goed van pas als u uw zwembad of vijver wilt vullen. Bent u op zoek naar een functionele waterpomp om uw water weg te pompen? Ook dat gaat u vinden bij ons tuincentrum in Vlodrop. U vindt hier van alles om uw tuin te voorzien van de juiste vorm van bewatering! Denk aan:

  • Gieters
  • Spuitslangen
  • Waterpompen
  • Druksproeiers
  • Tuinslangen

Gieter, tuinslang of andere bewatering gereedschap kopen in Vlodrop

Tuinslang kopen in Vlodrop

Of u nu op zoek bent naar een flexibele tuinslang, een oprolbare tuinslag, een soepele tuinslang of een uittrekbare tuinslang: u gaat het allemaal vinden bij ons tuincentrum in Vlodrop. Het goed bewateren van uw tuin is erg belangrijk om uw gazon en gras groen & gezond te houden. Bewatering in uw tuin kunt u op diverse manieren invullen. Zo kunt u een tuinslang gebruiken om alle tuinplantjes water te geven of u kunt de keuze maken voor een tuinsproeier en/of druppelslang. Dan wordt de bewatering simpelweg voor u gedaan. Of u nu een grote of kleine tuin heeft, er is altijd een passende bewatering product te vinden. Populaire maten van onze tuinslagen zijn:

  • Tuinslang 20 meter
  • Tuinslang 30 meter
  • Tuinslang 50 meter

Gaat u met een sproeier of pomp aan de slag in de tuin?

Uw plantjes en gazon gaan niet uit zichzelf groeien, daarom is water in de tuin erg belangrijk voor de groei en bloei van deze twee favorietjes. Hallo mooie zomertuin! Op droge dagen heeft uw tuin nét wat meer aandacht en liefde nodig en dan kan het handig zijn om een tuinslang, tuinsproeier of gieter bij de hand te hebben. Als u van plan bent om uw terras schoon te maken, dan adviseren wij om uw hogedrukreiniger aan te sluiten op uw buitenkraan. U vindt in ons tuincentrum alle benodigdheden om tuin en terras te verzorgen met de juiste bewatering producten. Ook voor ander tuingereedschap zoals handgereedschap, elektrisch tuingereedschap of kleding kunt u bij ons tuincentrum terecht. 

Een regenton kopen kunt u ook bij ons tuincentrum

Natuurlijk kunnen we de regenton niet vergeten als het gaat om bewatering in de tuin. Op die manier heeft u altijd genoeg water bij de hand & het kost u helemaal niets. Bovendien zijn regentonnen enorm milieuvriendelijk. Een regenton aansluiten is helemaal niet zo moeilijk, als u advies wilt hierover kunt u altijd even langskomen in het tuincentrum. Onze deskundige medewerkers helpen u graag. Ook voor graszoden, bloempotten, tuinplanten, tuinmeubelen en barbecues kunt u bij ons in Vlodrop terecht! Zien we u snel verschijnen?

Vijver