Gardena Micro Drip

Het Gardena Micro Drip irrigatiesysteem is een ware revolutie op het gebied van tuinieren! Wat maakt het bewateringssysteem dan zo geweldig? Allereerst zorgt het voor een uiterst efficiënte en gecontroleerde irrigatie van uw planten en bloemen. Met behulp van de emitters worden kleine hoeveelheden water direct bij de wortels van uw planten afgegeven. Dit betekent dat het water precies daar komt waar het nodig is, waardoor verspilling wordt voorkomen en uw planten optimaal kunnen gedijen. Bewateren was nog nooit zo makkelijk... Bestel dus snel in onze webshop of bezoek de winkel in Vlodrop!

Toon flilter Verberg filter

Filter

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 52 producten

Druppelslang aanleggen

Nooit meer druk hoeven maken of uw groen wel genoeg water krijgt en nooit meer een plantenoppas regelen... Het Gardena Micro Drip druppelsysteem is dé oplossing voor mensen met een druk gezinsleven, een veeleisende baan of nog lichtgroene vingers die toch het allerbeste uit hun tuin willen halen. Het systeem is zeer gemakkelijk te installeren. Met het Micro Drip systeem kunt u eenvoudig de gewenste leidingen en druppelaars aanleggen en aansluiten op een waterbron, zoals een kraan of regenton. Het systeem is modulair opgebouwd, waardoor u het kunt aanpassen aan de specifieke behoeften van uw tuin.

Ons complete assortiment bewatering

Een besproeiingsset van Gardena koopt u (online) bij tuincentrum Schmitz!

Irrigatiesysteem: besparen op water

Dankzij het automatische Gardena bewateringssysteem hoeft u niet meer elke dag handmatig water te geven aan uw planten. Het systeem kan worden ingesteld met behulp van een timer, zodat het op de gewenste tijden automatisch water geeft aan uw planten. Dit geeft u de vrijheid om van uw tuin te genieten zonder constant met een gieter rond te lopen. Ook gaat er geen water meer verloren en dát merkt u aan uw rekening. Over- of onderbewateren is nu verleden tijd:

  • Overbewatering kan leiden tot waterverzadiging in de wortelzone van de plant. Wanneer de wortels te lang in natte grond blijven staan, kan dit leiden tot verstikking en rotting van de wortels. De plant kan hierdoor overlijden.
  • Aan de andere kant kan onderbewatering leiden tot uitdroging van de plant. Wanneer een plant onvoldoende water krijgt, kan deze uitdrogen, verwelken en uiteindelijk overlijden.

Alle reden dus om een Gardena irrigatiesysteem aan te leggen!

Alles van Gardena

Hoe werkt het Gardena Micro Drip irrigatiesysteem?

Het Gardena Micro Drip irrigatiesysteem is een geautomatiseerd druppelirrigatiesysteem dat is ontworpen om planten gericht en efficiënt water te geven. Het bestaat uit een reeks druppelslangen, aansluitstukken en sproeikoppen die kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw tuin. Het systeem maakt gebruik van een lage waterdruk en zorgt ervoor dat elke plant precies de juiste hoeveelheid water krijgt, waardoor waterverlies door verdamping wordt verminderd. Het Gardena Micro Drip irrigatiesysteem kan worden aangepast aan verschillende tuinindelingen en plantbehoeften. U kunt de lengte van de druppelslangen aanpassen en verschillende soorten sproeikoppen gebruiken, afhankelijk van de planten die u wilt bewateren.

Ons online aanbod tuinplanten

Gardena sproeiers

De Gardena Sproeier 90°, 180° of 360° is een fantastische keuze als je op zoek bent naar een sproeier die je gazon, bloem- en moestuinbedden gelijkmatig kan bewateren. Met een fijne nevel en een hoge draaias kunnen je planten optimaal worden bereikt, waardoor ze gezond en bloeiend blijven. Voor het beste resultaat plaats je de sproeier in het midden van een perk, zodat de nevel gelijkmatig wordt verspreid. Een ander voordeel van de Gardena Sproeiers is de duurzaamheid en kwaliteit. Deze sproeiers worden in Duitsland vervaardigd en staan bekend om hun uitstekende prestaties en lange levensduur. Je kunt erop vertrouwen dat je een product van topkwaliteit ontvangt dat is ontworpen om lang mee te gaan.

Gazon

Gardena Micro Drip systeem kopen? U doet het bij tuincentrum Schmitz

Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren over de waterbehoefte van verschillende plantensoorten en hoe u over- of onderbewatering kunt voorkomen. Bij Tuincentrum Schmitz bieden we een breed assortiment aan Gardena Micro Drip producten, waaronder leidingen, druppelaars, aansluitstukken en timers. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het kiezen van de juiste producten voor uw tuin. Kom gerust langs bij ons tuincentrum en ontdek zelf de vele voordelen van het Gardena Micro Drip irrigatiesysteem. We hebben de hele collectie, ook als je het hebt over een specifieke Gardena koppeling. U zult versteld staan van het gemak en de efficiëntie waarmee u uw tuin kunt bewateren.

Openingstijden & contact

Tuincentrum Schmitz heeft een geweldig aanbod Gardena bewateringsproducten!

7 tips voor wijs omgaan met water in de tuin

De afgelopen tijd hebben we veel te maken (gehad) met tropische temperaturen. Tijd voor wat tips om wijs om te gaan met water in de tuin.

Lees meer...
Slimme tips voor het water geven van tuin- en balkonplanten

Tsja, klimaatverandering. Daar is toch echt geen ontkennen meer aan. Dit jaar begon de lente koud en nat. Daarna volgden zomers warme en aanhoudend droge dagen.

Lees meer...
De watervriendelijke tuin

De Tuinbranche Nederland en de organisatie Rainproof hebben de handen ineengeslagen om wateroverlast te voorkomen. Ze roepen mensen op mee te helpen de riolen te ontlasten bij hevige regenval. Met een paar slimme afwateringsmaatregelen doe je jezelf ook een groot plezier, want wie wil er nu een drijfnatte tuin of een ondergelopen keuken, hal of kelder?     

Lees meer...
WhatsApp
WhatsApp

Heeft u vragen? Wij helpen u graag via onderstaande WhatsApp button met chatservice of beeldbellen! U kunt ons ook bellen op 0475-535919 of mailen.