Vandaag open van 09:00 t/m 18:00 uur
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Kerstshow Limburg

De meest sfeervolle kerstshow van Limburg vindt u bij Tuincentrum Schmitz. Het tuincentrum wordt tijdens onze kerstshow geheel omgetoverd in de kerstsfeer. U vindt er kerstbomen en kunstkerstbomen in verschillende soorten en maten en de mooiste kerstverlichting voor binnen en buiten.

Kerst aanbod

 


Complete kerstshow in Limburg

Onze kerstshow staat in de wijde omgeving bekend om haar sfeer en assortiment. Bij ons kunt u terecht voor een ruime keuze in kerstdecoratie. Een onderdeel hiervan zijn de verlichte Lemax huisjes, waarmee u direct een gezellige sfeer in huis creëert. Verder vindt u in onze kerstshow in Limburg:

Complete kerstshow in Limburg

Professioneel en vrijblijvend advies

Kom naar de kerstshow van tuincentrum Schmitz in Limburg en ontdek ons uitgebreide kerst assortiment. Wilt u meer weten of heeft u nog vragen? Bekijk dan meer informatie over onze kerstshow of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord om u advies te geven.

kerstshow van tuincentrum Schmitz in Limburg

Lemax kersthuisjes natuurlijk volop aanwezig

Een prachtige Lemax kerstboom met verlichting of bent u op zoek naar andere onderdelen van Lemax? Zoals de lampjes voor Lemax huisjes? We hebben het allemaal voor u! Wist u dat de kerstminiaturen oorspronkelijk ontstaan zijn bij de immigranten in Duitsland en Tsjechië? Deze immigranten knutselden zelf allerlei kleine handgemaakte dorpjes in elkaar, en pas aan het eind van de negentiende eeuw kwam deze trend overwaaien naar Duitsland. Een kerstdorp wordt niet zomaar gebouwd er moet de nodige tijd en energie in worden gestopt, door bijvoorbeeld mooie bomen met verlichting te kopen. Maar met de Lemax kerstfiguren en kerstattributen is dit iets heel speciaals om te maken. Lemax heeft een ongelofelijke inspiratiebron waarbij ieder jaar weer nieuwe kerstfiguren, kersthuisjes en bewegende kersttaferelen op de markt worden gebracht. Voor ieder kerstdorp wat wils en nog in verschillende thema's ook. Mist u inspiratie? Neem contact met ons op! Wij helpen u graag bij het samenstellen van een perfect Lemax kerstdorp.

Ontdek Lemax