Kunstkerstbomen

Er past tijdens de kerstdagen niets beter in huis dan een kerstboom. En wat is er makkelijker dan een kunstkerstboom? Een kunstkerstboom kunt u ieder jaar hergebruiken, blijft prachtig én verliest geen naalden. Wij voeren bij ons Tuincentrum Schmitz in Vlodrop een groot assortiment aan kunstkerstbomen tegen uiterst concurrerende prijzen. In ons tuincentrum staan alle kunstkerstbomen overzichtelijk gepresenteerd en kunt u kiezen uit meer dan 50 kunstkerstbomen!

Neem hieronder een kijkje in ons brede assortiment kunstkerstbomen. 

Toon flilter Verberg filter

Filter

Diameter

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 96 producten

Hoe maakt u een kerstboom christmas-ready?

Kunstkerstbomen zijn perfect wanneer u geen zin heeft in vallende naalden of om ieder jaar opnieuw een echte kerstboom te kopen. Een kunstkerstboom is tegenwoordig net zo mooi én onderhoudsvrij als een echte kerstboom. Kunstkerstbomen kopen in Roermond kan bij Tuincentrum Schmitz! Een kunstkerstboom met verlichting of een kunstkerstboom zonder verlichting kopen is een proces waar veel mensen tegenop zien, maar het is juist hartstikke leuk. Niks zorgt voor de échte kersfeer als kerstbomen of kunstkerstbomen kunnen doen. Een kunstkerstboom heeft velen voordelen ten opzichte van een echte kerstboom. Zo kunt u zelf de vorm van de kerstboom bepalen, kunt u de kerstboom ieder jaar opnieuw gebruiken en u bent niet constant bezig met het opruimen van vallende naalden. Kunstkerstbomen zijn herbruikbaar, waardoor u er jarenlang plezier aan beleeft! Voor welke kerstboom kiest u het liefst?

Kunstkerstboom kopen | Tuincentrum Schmitz

Kunstkerstbomen voor het ultieme gemak

Het spreekt voor zich dat kunstkerstbomen velen voordelen met zich meebrengen t.o.v bijvoorbeeld een echte kerstboom. Zo is deze kunstkerstboom verkrijgbaar in enorm veel verschillende varianten en formaten. Denkt u eens aan een mini kerstboompje, een witte kerstboom, een houten kerstboom of een versierde / verlichte kerstboom. Heeft u kleine kinderen thuis of een schattig huisdier? Ook dan kan de kunstkerstboom een leuk alternatief zijn op de echte kerstboom. U heeft dan namelijk geen last van uitvallende naalden, wat weer scheelt in opruimen! 

Hoe versiert u uw kunstkerstboom?

Bent u een vrij creatief type? Dan vindt u het waarschijnlijk enorm leuk om alle kerstdecoratie en kerstversiering in de kunstkerstboom te hangen rondom Kerst! Een kerstboompiek, bijzondere kerstballen en overige kerstverlichting hangt u met geen probleem op en u maakt al uw gasten jaloers. Máár als u nu niet zo creatief ingesteld bent, hebben wij ook hele fijne alternatieven. Denkt u eens aan een kerstboom met sneeuw, een verlichte kerstboom of een smalle kerstboom met kerstdecoratie! Heerlijk als u van gemak houdt.

Kleine kerstboom of een echte kerstboom kopen | Tuincentrum Schmitz

Kunstkerstboom soorten

Er zijn heel veel soorten kunstkerstbomen. Twee hele bekende kunstkerstboom merken zijn

  • Royal Christmas kunstkerstboom
  • Triumph Tree kunstkerstboom

En laat Tuincentrum Schmitz deze twee merken nu net in het assortiment hebben! U heeft bij ons de keuze uit een enorm aanbod aan kunstkerstbomen. Denk aan kleine kunstkerstbomen van 30cm of juist grote kunstkerstbomen van 2 meter. Zo verkopen wij o.a kerstbomen van 155 cm en de meest grote kerstbomen van 260 cm. U heeft keuze genoeg. Daarom nodigen wij u uit voor een bezoek bij ons tuincentrum in Limburg of bekijk de producten in onze webshop. 

Een grote kerstboom of toch een mini variant deze Kerst?

Heeft u behoefte aan opvulling in uw huis? Dan zijn Lemax kersthuisjes en grote kunstkerstbomen een perfecte oplossing om uw huis wat knusser en gezelliger te maken. Komt u juist ruimte te kort, maar wilt u toch de kerstsfeer in huis brengen door middel van kerstdecoratie, kerstverlichting en natuurlijk een kerstboom? Dan biedt een kleine kunstkerstboom de oplossing. Een kerstboom hoort uiteraard gedecoreerd te worden. Denk aan: kerstballen, kerstverlichting, pieken en meer. Er is bij ons een ruime keuze, kom langs in ons tuincentrum, er zit vast en zeker een geschikte boom en versiering voor u bij. Ook nog plek voor een kerststukje? Ook daarvan hebben wij genoeg aanbod! 

Contact

Tuincentrum Schmitz
Herkenbosserweg 2
6063 NL Vlodrop

0475-535919

info@tuincentrumschmitz.nl

Openingstijden