Vandaag open van 10:00 t/m 17:00 uur
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Kunstkerstbomen

Bij kerst hoort uiteraard een schitterende kerstboom. En wat is er makkelijker dan een kunstkerstboom? Een kunstkerstboom kunt u ieder jaar hergebruiken, hij blijft prachtig én verliest geen naalden. Wij voeren bij ons tuincentrum Schmitz in Vlodrop, nabij Roermond, een groot en gevarieerd assortiment aan kunstkerstbomen tegen uiterst fijne prijzen. Gaat u voor een kunstkerstboom met verlichting of wilt u een boom met sneeuw? Kom langs bij de leukste kerstshow van Limburg en ontdek het zelf.

Bestel eenvoudig in onze webshop!

Gratis afhalen in ons tuincentrum ✓ Vanaf €6,95 bij u thuisbezorgd ✓ Vandaag voor 14 uur besteld, vandaag op de post

 

Toon flilter Verberg filter

Filter

Diameter

 - 
Wis selectie

Hoogte

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 120 producten

HOE MAAKT U EEN KERSTBOOM CHRISTMAS-READY?

Niks zorgt voor de échte kerstsfeer als een boom. Kunstkerstbomen zijn perfect voor iedereen die geen zin heeft in vallende naalden of het jaarlijkse gesjouw. U bent u elk jaar verzekerd van een groene topper en een kunstkerstboom is anno nu levensecht en net zo mooi als een echte kerstboom. Er zijn echter nog meer voordelen. Zo kunt u zelf de vorm van de kerstboom bepalen, kunt u de kerstboom ieder jaar opnieuw gebruiken en u bent niet constant bezig met het opruimen van naalden. Kunstkerstbomen zijn herbruikbaar, waardoor u er jarenlang plezier aan beleeft! Super duurzaam! Voor welke kerstboom kiest u?

Echte kerstbomen

Kunstkerstbomen online kopen | Tuincentrum Schmitz

Kunstkerstboom met verlichting voor ultiem gemak

Het spreekt voor zich dat kunstkerstbomen vele voordelen hebben ten opzichte van een echte kerstboom. Zo is een kunstkerstboom verkrijgbaar in veel verschillende varianten. Denkt u eens aan een mini kerstboom, een witte kerstboom, een houten kerstboom of zelfs een complete kunstkerstboom met verlichting. Heeft u kleine kinderen of een schattig huisdier? Ook dan kan de kunstkerstboom een fijn alternatief zijn. U heeft dan namelijk geen last van uitvallende naalden wanneer er misschien iets te wild met de boom wordt omgegaan. Dit scheelt weer opruimen! Ook is het ideaal voor mensen met een allergie.

Kerstverlichting

Hoe versiert u uw kerstboom?

Bent u een creatief type? Dan kijkt u waarschijnlijk het hele jaar al uit naar de kerstdagen. U kunt dan heerlijke creabea met versiering in en rondom de boom aan de slag. Een kerstboom piek, bijzondere kerstballen en kerstverlichting hangt u zonder problemen en naar eigen inzicht op in uw kunstkerstboom. Máár als u nu niet zo creatief ingesteld bent, hebben wij ook hele fijne alternatieven. Denkt u eens aan een kerstboom met sneeuw of een kerstboom met verlichting! Heerlijk als u van gemak houdt. Kom langs en ontdek de mogelijkheden.

Kerstversiering

Kunstkerstbomen online kopen | Tuincentrum Schmitz

Kunstkerstboom soorten

Er zijn heel veel soorten kunstkerstbomen. Drie bekende kunstkerstboom merken zijn

  • Royal Christmas
  • Triumph Tree
  • Everlands

En laat tuincentrum Schmitz deze merken nu net in het assortiment hebben! U heeft bij ons de keuze uit een enorm aanbod aan kunstkerstbomen. Denk aan kleine kunstkerstbomen van 30 cm of juist grote kunstkerstbomen van ruim 2 meter. Zo verkopen wij onder andere kerstbomen van 155 cm en de meest grote kerstbomen van 260 cm. U heeft keuze genoeg. Daarom nodigen wij u uit voor een bezoek bij ons tuincentrum in Limburg. Ook kunt u onze producten eenvoudig vanuit uw luie stoel bestellen in onze webshop. Bestel voor 14.00 uur en uw product gaat vandaag nog mee met de post.

Kunstkerstboom online kopen | Tuincentrum Schmitz

Een grote of kleine kunstkerstboom kopen in Limburg

Heeft u behoefte aan meer sfeer in uw huis? Dan zijn Lemax kersthuisjes en een grote kunstkerstboom het perfecte recept waarmee u uw huis gezelliger maakt. Komt u juist ruimte tekort, maar wilt u toch de kerstsfeer in huis brengen door middel van kerstdecoratie, kerstverlichting en een kerstboom? Dan biedt een kleine of smalle kunstkerstboom de oplossing. U kunt in de webshop eenvoudig selecteren op de gewenste diameter. Een kerstboom hoort uiteraard gedecoreerd te worden. Denk aan kerstballen, kerstverlichting, pieken en meer. Er is bij ons een ruime keuze. Kom langs in ons tuincentrum, want er zit vast en zeker een geschikte boom en versiering voor u bij.

Openingstijden & contact