Kerstversiering

Onze kerstshow is geopend!

Bij kerst hoort uiteraard een schitterende kerstboom. En wat is er makkelijker dan een kunstkerstboom? Een kunstkerstboom kunt u ieder jaar hergebruiken, blijft prachtig én verliest geen naalden. Wij voeren bij ons tuincentrum Schmitz in Vlodrop, nabij Roermond, een groot en gevarieerd assortiment aan kunstkerstbomen tegen uiterst fijne prijzen. Kom langs bij de leukste kerstshow van Limburg en ontdek het zelf.

Bestel eenvoudig in onze webshop!

Gratis afhalen in ons tuincentrum Verzending vanaf €6,95.
Vandaag besteld, vandaag op de post
✓ Bezoek nu onze kerstshow 'Samen Genieten'

 

Toon flilter Verberg filter

Filter

Diameter

 - 
Wis selectie

Hoogte

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 83 producten

HOE MAAKT U EEN KERSTBOOM CHRISTMAS-READY?

Kunstkerstbomen zijn perfect wanneer u geen zin heeft in vallende naalden of het jaarlijkse gesjouw. Met een kunstkerstboom bent u elk jaar verzekerd van een groene topper. Een kunstkerstboom is tegenwoordig net zo mooi én onderhoudsvrij als een echte kerstboom. Kunstkerstbomen kopen nabij Roermond kan bij tuincentrum Schmitz! Een kunstkerstboom met of zonder verlichting kopen is een proces waar veel mensen tegenop zien, maar bij ons tuincentrum in Limburg wordt het sowieso een leuk uitje. Niks zorgt voor de échte kerstfeer als een kerstboom of kunstkerstboom. Een kunstkerstboom heeft veel voordelen ten opzichte van een echte kerstboom. Zo kunt u zelf de vorm van de kerstboom bepalen, kunt u de kerstboom ieder jaar opnieuw gebruiken en u bent niet constant bezig met het opruimen van naalden. Kunstkerstbomen zijn herbruikbaar, waardoor u er jarenlang plezier aan beleeft! Super duurzaam! Voor welke kerstboom kiest u?

Kunstkerstbomen online kopen | Tuincentrum Schmitz

Kunstkerstbomen voor het ultieme gemak

Het spreekt voor zich dat kunstkerstbomen vele voordelen met zich meebrengen ten opzichte van een echte kerstboom. Zo is een kunstkerstboom verkrijgbaar in enorm veel verschillende varianten en formaten. Denkt u eens aan een mini kerstboompje, een witte kerstboom, een houten kerstboom, een versierde of een verlichte kerstboom. Heeft u kleine kinderen of een schattig huisdier? Ook dan kan de kunstkerstboom een fijn alternatief zijn voor de echte kerstboom. U heeft dan namelijk geen last van uitvallende naalden, wat weer scheelt in opruimen! Ook is het ideaal voor mensen met een allergie.

Kom langs!

Hoe versiert u uw kunstkerstboom?

Bent u een creatief type? Dan vindt u het waarschijnlijk enorm leuk om rondom de kerstdagen alle kerstdecoratie en kerstversiering in de kunstkerstboom te hangen! Een kerstboom piek, bijzondere kerstballen en kerstverlichting hangt u zonder problemen en naar eigen inzicht op. Máár als u nu niet zo creatief ingesteld bent, hebben wij ook hele fijne alternatieven. Denkt u eens aan een kerstboom met sneeuw, een verlichte kerstboom of een smalle kerstboom met kerstdecoratie! Heerlijk als u van gemak houdt. Kom langs en ontdek de mogelijkheden. Het zal u aan inspiratie niks ontbreken...

Kerstversiering

Kunstkerstbomen online kopen | Tuincentrum Schmitz

Kunstkerstboom soorten

Er zijn heel veel soorten kunstkerstbomen. Drie bekende kunstkerstboom merken zijn

  • Royal Christmas kunstkerstboom
  • Triumph Tree kunstkerstboom
  • Black Box kunstkerstboom

En laat tuincentrum Schmitz deze merken nu net in het assortiment hebben! U heeft bij ons de keuze uit een enorm aanbod aan kunstkerstbomen. Denk aan kleine kunstkerstbomen van 30 cm of juist grote kunstkerstbomen van ruim 2 meter. Zo verkopen wij onder andere kerstbomen van 155 cm en de meest grote kerstbomen van 260 cm. U heeft keuze genoeg. Daarom nodigen wij u uit voor een bezoek bij ons tuincentrum in Limburg. Ook kunt u onze producten eenvoudig vanuit uw luie stoel bestellen in onze webshop. Bestel voor 15.00 uur en uw product gaat vandaag nog mee met de post. 

Fotoalbum: kerstshow 2021

Kunstkerstboom online kopen | Tuincentrum Schmitz

Een grote of kleine kunstkerstboom kopen in Limburg

Heeft u behoefte aan wat meer sfeer in uw huis? Dan zijn Lemax kersthuisjes en een grote kunstkerstboom een perfecte oplossing om uw huis wat knusser en gezelliger te maken. Komt u juist ruimte te kort, maar wilt u toch de kerstsfeer in huis brengen door middel van kerstdecoratie, kerstverlichting en natuurlijk een kerstboom? Dan biedt een kleine of smalle kunstkerstboom de oplossing. U kunt in de webshop eenvoudig selecteren op de wenste diameter. Een kerstboom hoort uiteraard gedecoreerd te worden. Denk aan kerstballen, kerstverlichting, pieken en meer. Er is bij ons een ruime keuze. Kom langs in ons tuincentrum, want er zit vast en zeker een geschikte boom en versiering voor u bij. Ook nog plek voor een kerststukje? Ook daarvan hebben wij genoeg aanbod! 

Kerstverlichting

WhatsApp
WhatsApp

Heeft u vragen? Wij helpen u graag via onderstaande WhatsApp button met chatservice of beeldbellen! U kunt ons ook bellen op 0475-535919 of mailen.