Tuincafe

Ons TuinCafé is geopend!
Bezoek het buitenterras van tuincentrum Schmitz | Tuincentrum Schmitz

Ons TuinCafé is, nadat we vanwege de coronamaatregelen een tijdje gesloten moesten blijven, gelukkig weer geopend. U kunt weer dagelijks genieten van vers gebakken vlaai en een kopje koffie in onze vernieuwde lunchroom. Heerlijk om tijdens het shoppen even heerlijk tot rust te komen. Zo wordt een bezoekje aan tuincentrum Schmitz echt een dagje uit. Voor de grotere honger kunt u een keuze maken uit een heerlijk broodje of uit tal van warme gerechten. Heerlijk vers!

Kom veilig genieten

Bezoek het tuincafé van tuincentrum Schmitz | Tuincentrum SchmitzNatuurlijk nemen wij hierbij alle maatregelen van het RIVM in acht, zodat u wederom veilig bij ons kunt komen lunchen of genieten van een kop koffie met een heerlijke stukje vlaai. Iedere ochtend van 9.00 tot 11.30 uur (op zondag vanaf 10.00 uur) kunt u terecht voor een uitgebreid ontbijt. Zo start u vol energie uw  winkelbezoek! Door de 1,5 meter maatregelen zijn de zitplaatsen echter beperkter dan normaal. Reserveren is hierdoor wenselijk om teleurstelling te voorkomen. We hopen hierbij op uw medewerking en begrip.

Graag tot ziens in het TuinCafé van tuincentrum Schmitz. We staan te popelen om u weer te mogen begroeten, wél op 1,5 meter natuurlijk! Let op: de kiosk en ons buitenterras blijven de zomerperiode alleen nog in de weekenden geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

WhatsApp
WhatsApp

Heeft u vragen, wij helpen u graag via deze WhatsApp button met berichtenservice of beeldbellen !

 

of bel naar 0475-535919, een mail versturen kan ook naar info@tuincentrumschmitz.nl.