Barbecue kopen

Wilt u online een BBQ kopen in een betrouwbare webshop? Dan zit u bij Tuincentrum Schmitz goed! Wat is er nu lekkerder dan op een mooie en warme zomerse avond, heerlijk buiten het eten te bereiden? Of u nu op zoek bent naar een gasbarbecue, elektrische barbecue, houtskoolbarbecue, barbecueaccessoires of een buitenkeuken - wij hebben het allemaal! Naast onze webshop hebben wij een groot assortiment barbecues in ons tuincentrum in Vlodrop. Wij verkopen barbecues van de merken Napoleon Grills en Campinggaz.

Top kwaliteit barbecue kopen

Een barbecue kopen is iets waar veel mensen naar uitkijken en wij helpen u uiteraard graag hierbij. Wij verkopen in Vlodrop onder andere de volgende soorten barbecues:

  • Houtskool barbecue
  • Gasbarbecue
  • Rookovens

Of u nu op zoek bent naar een mooie Weber barbecue of een buitenkeuken, ons tuincentrum heeft alles op het gebied van BBQ's. Kom gezellig de buitensfeer proeven in ons tuincentrum. 

Houtskool of gas barbecue kopen?

Bent u er klaar voor om een barbecue te kopen, maar heeft u geen idee welke barbecue het beste bij u past? Laat een van onze werknemers u dan eerst goed adviseren. Als u bijvoorbeeld de voorkeur geeft aan een barbecue die een lekkere rokerige smaak aan uw vlees geeft, dan is bijvoorbeeld een houtskool bbq de betere keuze voor u. Wilt u liever een barbecue kopen die snel én gemakkelijk in gebruik is? Koop dan een gasbarbecue

Houtskool BBQ kopen

Een houtskool barbecue zorgt voor de echte authentieke geur en smaak van vlees dat is bereid op houtskool. Ook als u blij wordt van het knisperende geluid van briketten en het echte vuur, is een houtskoolbarbecue de beste keuze voor u. Als u toch snel wilt beginnen met barbecueën, vergeet dan vooral niet om ook een brikettenstarter te kopen of kijk in ons tuincentrum voor andere handige barbecue accessoires. 

Top kwaliteit barbecue kopen

Gasbarbecue kopen

Kiest u liever voor een gasbarbecue, dan krijgt u een barbecue die razendsnel warm is en geen vervelende rook produceert. Een gasbarbecue is daarom de ideale BBQ voor in grote steden, op het balkon of onder de terrasoverkapping. Dus woont u nabij Paarlo, Rothenbach, Reutje, Wassenberg of Roerstreek? Kom dan langs ons gezellige tuincentrum in Vlodrop, Limburg. Ook voor graszodentuinverlichtingtuinmeubelen en barbecues kunt u bij ons in Vlodrop terecht.

Barbecue accessoires

Toon flilter Verberg filter

Filter

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 178 producten
WhatsApp
WhatsApp

Heeft u vragen, wij helpen u graag via deze WhatsApp button met berichtenservice of beeldbellen !

 

of bel naar 0475-535919, een mail versturen kan ook naar info@tuincentrumschmitz.nl.