• Barbecues

    Barbecues

Vandaag open van 09:00 t/m 17:00 uur
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Barbecue kopen

Elke buitenplek verdient een mooie barbecue! Wilt u online een BBQ kopen in een betrouwbare webshop? Dan zit u bij tuincentrum Schmitz goed! Wat is er nu lekkerder dan op een warme zomeravond heerlijk te eten van de barbecue? Of u nu op zoek bent naar een gasbarbecue, elektrische barbecue, houtskoolbarbecue, barbecueaccessoires of een complete buitenkeuken... Wij hebben het allemaal! Naast het online aanbod in onze webshop hebben wij een groot assortiment barbecues in ons tuincentrum in Vlodrop. Wij verkopen barbecues van de merken Napoleon Grills en Campingaz. Kom langs en ontdek het zelf!


Een greep uit ons online assortiment

Toon flilter Verberg filter

Filter

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 212 producten

Barbecue van topkwaliteit kopen

We schetsen even een fijn plaatje: u zit heerlijk onderuit gezakt op een loungestoel. Het zonnetje schijnt op uw gezicht, u heeft een drankje in uw hand en op de achtergrond hoort u de barbecue al lekker knetteren. De lekkere geuren die vrijkomen doen u watertanden... Klinkt heerlijk toch? Een barbecue kopen is iets waar veel mensen naar uitkijken en wij helpen u hier uiteraard graag bij. Onze medewerkers kunnen u adviseren over het soort barbecue dat bij uw wensen en uw tuin of balkon past. Die keuze wordt onder andere gebaseerd op de frequentie waarmee u barbecuet, de grootte van uw gezin of het formaat van de tuin. Ook het gemak en de smaak hebben invloed op uw keuze. Wij verkopen in Vlodrop onder andere  houtskool- en gasbarbecues, maar ook rookovens en gehele buitenkeukens.

Houtskoolbarbecue kopen

Een houtskoolbarbecue zorgt voor die echte authentieke barbecue smaak. Iedereen kent immers die rokerige geur waarmee vlees, vis of groente worden bereid. Heerlijk! Ook als u blij wordt van het knisperende geluid van briketten en het echte vuur is een houtskoolbarbecue de beste keuze voor u. Ze zijn er in verschillende vormen, kleuren en formaten. Zo bestaan er houtskoolbarbecues op wieltjes, met een deksel of kunt u zelfs kiezen voor een smoker. Een klein nadeel is wel dat zo'n houtskoolbarbecue wat minder snel klaar is voor uw gerecht. Als u toch snel wilt beginnen met barbecueën, vergeet dan vooral niet om ook een brikettenstarter te kopen of kijk in ons tuincentrum voor andere handige barbecue accessoires. 

Barbecue accessoires

Gasbarbecue of elektrische barbecue kopen

Kiest u liever voor een gasbarbecue? Ook een goed idee! U krijgt bij zo'n barbecue, net als bij een elektrische variant, een grill die razendsnel warm is en geen vervelende rook produceert. Een gasbarbecue is daarom de ideale BBQ voor in grote steden, op het balkon of onder de terrasoverkapping. Dus woont u nabij Paarlo, Rothenbach, Reutje, Wassenberg of Roerstreek? Kom dan langs ons gezellige tuincentrum in Vlodrop, Limburg. Ook voor graszodentuinverlichtingtuinmeubelen en tuinplanten kunt u bij ons in Vlodrop terecht.

Kom langs!