• Barbecues

    Barbecues

Vandaag open van 10:00 t/m 17:00 uur
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Houtskoolbarbecues

Houdt u ook zo van het ouderwets knetterende houtskool, de geur van het houtskool gemengd met gegrild vlees. Voor veel mensen is een houtskoolbarbecue nog steeds de ultieme barbecuebeleving. In onze webshop en in ons tuincentrum vindt u een ruim assortiment houtskoolbarbecues: makkelijk, veilig, praktisch en veelzijdiger dan ooit. Deze klassiekers zijn een gegarandeerd succes! Kom langs bij ons tuincentrum in Vlodrop of bekijk ons assortiment in de webshop! U krijgt nu als u online besteld en de barbecue komt ophalen in het tuincentrum 10% afhaalkorting!

Toon flilter Verberg filter

Filter

€   - 
Wis selectie
1 - 34 van 34 producten

Houtskoolbarbecue voordelen

Een houtskoolbarbecue heeft ontzettend veel voordelen tegenover een elektrische- of gasbarbecue. Heeft u al een keuze gemaakt? Zo niet, dan zullen deze feiten over de houtskoolbarbecue u misschien een handje op weg kunnen helpen. 

  • Met een houtskoolbarbecue krijgt u het gevoel dat u echt aan het barbecueën bent. Dit komt doordat een houtskoolbarbecue de traditionele manier is om te barbecueën. 
  • U krijgt niet alleen het traditionele gevoel van barbecueën, maar het vlees en de andere gerechten krijgen ook de traditionele smaak van de barbecue. Als u op een gasbarbecue of elektrische barbecue grillt, kan het voorkomen dat u opeens verrast wordt door de andere smaak. Dit kan natuurlijk ook een kwestie zijn van persoonlijke smaak. Met een houtskoolbarbecue krijgen uw gerechten in ieder geval een heerlijk rokerige smaak!
  • U heeft geen gas of elektriciteit nodig. U kunt de barbecue op iedere veilige plek neerzetten, zonder dat u een snoer of gasfles kwijt moet. Zo kunt u ook achterin de tuin barbecueën!
  • Gas- en elektrische barbecues kunnen vaak niet extreem hoge temperaturen bereiken, een houtskoolbarbecue kan dit wel! Dus heeft u voor een bepaald gerecht een hoge temperatuur nodig, dan is een houtskoolbarbecue wellicht de beste optie voor u. 
  • Een houtskoolbarbecue is in allerlei prijsklassen te koop! Zo kunt u voor een kleiner simpel model kiezen en hoeft u helemaal niet veel geld aan een barbecue uit te geven. 

houtskoolbarbecue-kopen-schmitz

Houtskoolbarbecue kopen in Vlodrop

De houtskoolbarbecues die u kunt kopen bij Tuincentrum Schmitz in Vlodrop of in de webshop zijn van goede kwaliteit en kunt u kopen voor een voordelige prijs. Ook barbecues online bestellen is mogelijk in de webshop van Tuincentrum Schmitz. U kunt in ons tuincentrum en op de webshop terecht voor houtskoolbarbecues van het merk Napoleon Grills. In onze webshop staat maar een deel van ons assortiment, in ons tuincentrum vindt u ons gehele assortiment houtskoolbarbecues. Ook kunt u bij ons terecht voor barbecues op poten zodat u deze niet meer hoeft te plaatsen op een tafel en u er alsnog makkelijk bij kunt. Met de houtskoolbarbecues van Tuincentrum Schmitz maakt u de lekkerste gerechten klaar! 

Meer informatie over houtskoolbarbecues kopen bij Tuincentrum Schmitz

Wilt u meer informatie over ons aanbod houtskoolbarbecues of wilt u meer voordelen hierover weten? Kom dan langs bij ons tuincentrum in Vlodrop of neem contact met ons op. In de webshop kunt u alvast inspiratie opdoen door een deel van ons assortiment te bekijken. U kunt voordelig barbecues bestellen bij Tuincentrum Schmitz door de 10% afhaalkorting die u krijgt als u de barbecue online besteld, maar ophaalt in het tuincentrum. Hopelijk tot ziens bij Tuincentrum Schmitz in Vlodrop nabij Wassenberg, Asenray en Donderberg. Ook voor uw barbecue-accessoires en een mooie gasbarbecue kunt u terecht bij Tuincentrum Schmitz.