• Barbecues

    Barbecues

Vandaag open van 09:00 t/m 18:00 uur
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Elektrische barbecues

Heeft u al eens een elektrische barbecue overwogen? Grillen was nog nooit zo makkelijk en flexibel als met een elektrische BBQ. Weg met zware gasflessen of die grote zakken houtskool; door simpelweg de stekker in het stopcontact te steken, bent u klaar om de lekkerste gerechten te bereiden. Gebruiksvriendelijkheid staat bij dit type grill op één. Bestel dus uw favoriete barbecue online of kom langs bij tuincentrum Schmitz in Vlodrop (Limburg).

Toon flilter Verberg filter

Filter

€   - 
Wis selectie
1 - 3 van 3 producten

De voordelen van elektrisch grillen

Een elektrische barbecue is in de meeste gevallen klein, maar heel fijn. U kunt 'm om die reden ook prima gebruiken op het balkon of bij buren die zelf geen BBQ hebben. Omdat er geen vuur vrijkomt, is het ook de minst gevaarlijke optie voor huishoudens met kinderen. Een elektrische grill is qua verbruik relatief voordelig én hij is milieuvriendelijk. Er zijn echter meer voordelen:

  • Een elektrische BBQ is zeer makkelijk in gebruik;
  • De temperatuur is eenvoudig te reguleren;
  • Er komt weinig rook vrij, dus ook dit is beter voor de natuur, uw gezondheid én uw relatie met de buren.

Blog: heerlijke barbecue ideeën

Elektrische barbecue kopen van Napoleon | Tuincentrum Schmitz

Snel genieten: het kan met een elektrische BBQ

De elektrische barbecue is perfect voor mensen die van lekker eten houden, maar het ook gezellig vinden om lekker lang te kunnen kletsen met de familieleden of vrienden die op bezoek zijn. Al met al gaat elektrische barbecueën u een hoop tijd schelen. Geen gedoe met wachten, warmte checken, nog een beetje wachten, het vlees op de grill leggen, en - opnieuw - wachten.... Aanzetten betekent bij een elektrische BBQ dat u al binnen enkele minuten met het groente, het vlees of de vis aan de slag kunt. Hij is immers binnen no-time opgewarmd. Dat wordt smullen!

Elektrische barbecue kopen van Napoleon | Tuincentrum Schmitz

Onze favoriete elektrische BBQ van Napoleon

In ons assortiment vindt u onder andere de grills van topmerk Napoleon. De TravelQ™ PRO285 draagbare elektrische grill waar we u graag wat meer over vertellen. Waarom? Hij is stijlvol, makkelijk te verplaatsen, gebruiksvriendelijk én u kunt uw gerechten zeer makkelijk naar een gastronomisch niveau kunt tillen. Niet verkeerd, toch? Het winddichte ontwerp houdt de warmte vast en de gietijzeren roosters zorgen ervoor dat uw eten gelijkmatig wordt verwarmd, zonder aan te bakken. De thermostaat en brander zijn uitneembaar voor een snelle en eenvoudige reiniging van de porseleinen lekbak. Sowieso is een voordeel van een elektrische barbecue dat deze zeer simpel schoon te maken is. Deze grill is perfect voor elk avontuur!

Barbecue accessoires

Elektrische barbecue kopen in Vlodrop (Limburg)

Wilt u uw leven verrijken met de lekkerste gerechten van de grill? Kies voor een elektrische barbecue! Het gebruiksgemak is één van de voordelen die veel mensen doen besluiten om te kiezen voor een elektrische grill. Aansluiten op stroom, de grill laten opwarmen, de temperatuur aanpassen en rookloos koken, zelfs in uw keuken. Wij zijn fan! Kies de barbecue van uw dromen uit en wij zorgen dat deze snel en veilig verpakt naar u wordt verzonden. Bij vragen over ons assortiment zijn we 7 dagen per week bereikbaar.

Openingstijden & contact