• Barbecues

    Barbecues

Vandaag open van 09:00 t/m 18:00 uur
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Gasbarbecues

De zomer is niet compleet zonder ten minste één barbecue te organiseren... Een barbecue zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van het heerlijke weer door lekker buiten te eten. Ziet u het al voor zich? Genietend van het zonnetje en met een koud drankje in uw linkerhand staat u achter de barbecue de gerechten te grillen. Een gasbarbecue is een goed alternatief voor de houtskoolbarbecue omdat u zo alleen een gasfles op voorraad hoeft te hebben en geen kooltjes. 

Toon flilter Verberg filter

Filter

€   - 
Wis selectie
1 - 23 van 23 producten

Gasbarbecue voordelen

Heeft u al een keuze gemaakt welke barbecue u deze wilt? Tuincentrum Schmitz in Vlodrop heeft een ruim assortiment aan gasbarbecues van goede kwaliteit!  Een gasbarbecue heeft veel voordelen en is misschien wel de ideale barbecue voor u. De voordelen van een gasbarbecue zijn:

  • U kunt hartstikke snel beginnen met het grillen van de gerechten. Je bevestigd gemakkelijk de gasfles aan de barbecue en klikt op de aan-knop. Je hoeft maar vijf tot tien minuten te wachten en de barbecue is warm genoeg om te gaan grillen!
  • Het vlees zal op een gasbarbecue veel minder snel verbranden dan op een houtskoolbarbecue. Dit komt omdat het vet wat uit het vlees komt niet meer zorgt voor extreem grote vlammen op de barbecue. De dierlijke en goede vetten zullen meer worden behouden bij het barbecueën met een gasbarbecue. 
  • U kunt de barbecue gemakkelijk in de schuur opbergen en het schoonmaken is ook een minder groot karwei. U hoeft alleen de grillplaat te boenen en de barbecue is alweer schoon! 
  • De gasbarbecues zijn veelal te koop in grotere maten dan een reguliere barbecue. Zo kunt u gemakkelijk tijdens een barbecue-feest iedereen voorzien van lekker vlees en andere gerechten.
  • Ook zijn de gasbarbecues nog eens meer milieuvriendelijk dan houtskoolbarbecues. Dit komt doordat er bij gasbarbecues minder vuile stoffen in de lucht komen. 

gasbarbecue-kopen-schmitz

Gasbarbecue kopen in Vlodrop

Bij Tuincentrum Schmitz kunt u terecht voor gasbarbecues van hartstikke goed kwaliteit voor een mooie prijs. De laatste jaren heeft een gasbarbecue steeds meer aan populariteit gewonnen en kopen steeds meer mensen een gasbarbecue. Dit komt natuurlijk door alle gemakken van een gasbarbecue, maar ook omdat gasbarbecues steeds beter van kwaliteit worden. Bij Tuincentrum Schmitz in Vlodrop kunt u terecht voor gasbarbecues van de merken Campingaz en Napoleon Grills. Dit zijn merken die goede kwaliteit gasbarbecues leveren die ook nog eens voor een goede prijs verkocht worden. Naast alle voordelen die eerder zijn genoemd, is het ook een voordeel dat een gasbarbecue vaak is voorzien van zijstukken waar u uw barbecue-accessoires op kwijt kunt. Doordat gasbarbecues vaak verkocht worden met tafelpoten of een kast onder de barbecue zelf, hoeft u deze niet meer op een tafel te plaatsen om deze op goede hoogte te krijgen. 

Meer informatie over gasbarbecues bij Tuincentrum Schmitz

Wilt u meer weten over ons aanbod gasbarbecues en wat de voordelen hier nou precies van zijn? Kom dan langs bij ons tuincentrum in Vlodrop of bekijk ons aanbod in de webshop. In ons tuincentrum kunt u het gehele aanbod gasbarbecues vinden. Ons aanbod gasbarbecues is ruim en zal u zeker niet teleurstellen! Hopelijk tot zijn bij Tuincentrum Schmitz in Vlodrop nabij Herkenbosch, Posterholt en Reutje. Wilt u toch geen gasbarbecue? Kijk dan bij ons aanbod houtskoolbarbecues

Barbecues