Tuinverlichting

Om uw tuin, balkon of terras echt tot leven te brengen, hebben wij een groot assortiment tuinverlichting. Het is niet alleen de lamp naast de voordeur, maar door het plaatsen van een spot kunt u de aandacht vestigen op een mooi beeld, vijver of een mooie hoek van de tuin. Er is keuze in kunststof, aluminium en RVS buitenlampen. Uit 220 V of zwakstroom, uit lampen met bewegingsmelder of in te stellen lichtinval. Kortom, keuze genoeg aan buitenverliching en een goede reden om eens langs te komen in Vlodrop

Toon flilter Verberg filter

Filter

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 93 producten

Tuinverlichting: een sfeermaker in de tuin

Tuinverlichting zorgt voor hartstikke veel sfeer in de tuin. In de zomer kunt u nog langer buiten genieten en in de winter ziet de verlichting er prachtig uit vanaf binnen. Of u kunt natuurlijk in combinatie met buitenverwarming alsnog buiten genieten van de verlichting! Het is belangrijk dat u eerst een lichtplan maakt zodat u weet waar de verlichting precies moet komen en hoeveel lampen u nodig heeft om de gehele tuin te verlichten. Het zit natuurlijk veel lekkerder in de tuin als de tuin verlicht is, dan dat u in het donker zit. Kom daarom langs bij Tuincentrum Schmitz voor alle tuinverlichting die u nodig heeft! 

Functionele- en sfeervolle verlichting

In de tuin kunt u kiezen voor twee soorten verlichting: functionele- en sfeervolle verlichting. Als eerste is het belangrijk om een lichtplan te maken voor de functionele verlichting. Deze verlichting zorgt ervoor dat alle noodzakelijke gebieden in de tuin zijn verlicht. U kunt hierbij denken aan licht bij deuren of langs tuinpaden zodat u het pad goed kan zien. Sfeervolle verlichting kunt u het beste toevoegen nadat u de functionele verlichting heeft geplaatst. Sfeervolle verlichting kunt u bijvoorbeeld plaatsen op tafels of in bomen. 

tuinverlichting-tuincentrum-schmitz-vlodrop

Verschillende soorten kleuren licht als tuinverlichting

Voordat u begint met het leggen van de nieuwe tuinverlichting, zult u ook voor de juiste kleur licht moeten kiezen. U kunt bij ons tuincentrum in Vlodrop kiezen uit onder andere de volgende kleuren licht:

  • Warm licht
  • Koud licht
  • Helder licht

Iedere soort heeft zo zijn eigen voordelen, het is maar net wat voor soort sfeer u wilt creëren in de tuin. Onze medewerkers in het tuincentrum staan voor u klaar om u te helpen met het soort licht wat het beste bij u in de tuin past. 

Tuinverlichting op zonne-energie

Heeft u geen zin in kabels in de tuin, maar wilt u toch mooie verlichting? Ook dan bent u bij Tuincentrum Schmitz aan het juiste adres. In ons tuincentrum in Vlodrop hebben wij een ruim assortiment aan tuinverlichting op zonne-energie. Deze tuinverlichting werkt zonder snoeren en kunt u dus overal waar u wilt plaatsen. Hartstikke gemakkelijk en milieuvriendelijk dus! 

Kom voor tuinverlichting naar Tuincentrum Schmitz 

Ook voor zwakstroom tuinverlichting en lampen met bewegingssensoren kunt u terecht bij Tuincentrum Schmitz in Vlodrop. Zoals eerder vermeld staan onze medewerkers voor u klaar en helpen zij u graag aan de juiste tuinverlichting in uw tuin, vraag gerust om hulp! Hopelijk tot ziens bij Tuincentrum Schmitz in Vlodrop.

Tuinmeubelen

WhatsApp
WhatsApp

Heeft u vragen? Wij helpen u graag via onderstaande WhatsApp button met chatservice of beeldbellen! U kunt ons ook bellen op 0475-535919 of mailen.