Vandaag open van 09:00 t/m 18:00 uur
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Zwakstroom

Een goed ontworpen tuin verandert bij zonsondergang in een magische oase met behulp van de juiste tuinverlichting. Luxform, een toonaangevend merk op het gebied van tuinverlichting, biedt een uitgebreid assortiment aan zwakstroom verlichtingsoplossingen om uw buitenruimte tot leven te brengen. Verlichting in de vorm van wandlampen, grondspots of lichtslingers is immers esthetisch én praktisch! Bestel uw favoriete tuinlampen van bijvoorbeeld Luxform eenvoudig online óf bezoek ons Limburgse tuincentrum. Tuincentrum Schmitz in Vlodrop is dé tuinverlichting expert!

Toon flilter Verberg filter

Filter

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 24 producten

Wat is zwakstroom tuinverlichting?

Zwakstroom verlichting, ook bekend als laagspanningsverlichting, maakt gebruik van een lager voltage (vaak 12 volt) in plaats van de traditionele 230 volt bij hoogspanningsverlichting. Deze technologie heeft verschillende voordelen, waaronder een hogere energie-efficiëntie en een veiligere installatie. De lage spanning maakt het mogelijk om dunne kabels te gebruiken, wat betekent dat de verlichting gemakkelijker te installeren en aan te passen is. Bovendien is zwakstroom verlichting veilig in gebruik, zelfs in vochtige omstandigheden, waardoor het perfect is voor ons koude en natte kikkerlandje!

Solar tuinverlichting

Luxform 12v koopt u (online) bij tuincentrum Schmitz!

Luxform tuinverlichting

Luxform heeft een uitgebreid assortiment aan zwakstroom verlichtingsproducten om aan alle behoeften van tuinliefhebbers te voldoen. Of u nu op zoek bent naar subtiele accentverlichting of krachtige schijnwerpers om uw favoriete tuinelementen te benadrukken, Luxform heeft voor elk doel de perfecte oplossing!

  • Creëer bijvoorbeeld een betoverende sfeer in uw tuin door tuinpaden te verlichten. Deze armaturen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, waaronder klassiek, modern en rustiek, waardoor u gemakkelijk kunt kiezen welke het beste bij uw tuin past. Ze helpen niet alleen bij het veilig navigeren door uw buitenruimte na zonsondergang, maar zijn ook gewoon enorm mooi!
  • Breng sfeer en warmte naar uw tuin met de sfeerverlichting van Luxform. Hanglampen, lantaarns en lichtslingers kunnen worden gebruikt om een gezellige ambiance te creëren, perfect voor een barbecue of romantisch diner onder de sterren. De diverse ontwerpen en lichtkleuren maken het gemakkelijk om een unieke sfeer te creëren!
  • Wil u uw favoriete tuinelementen in de schijnwerpers zetten? Luxform spotlights zijn de ideale keuze! Deze krachtige verlichtingsarmaturen kunnen worden gebruikt om bomen, struiken, beelden of andere items te accentueren. Hierdoor ontstaat een dramatisch effect in uw tuin, vooral wanneer de duisternis valt.

Al onze tuinverlichting

Tuinverlichting installeren

De zwakstroom verlichting van Luxform is niet alleen prachtig, maar ook eenvoudig te installeren. Met behulp van de bijgeleverde handleiding kunt u uw verlichtingsarmaturen gemakkelijk in uw tuin plaatsen. Het lage voltage maakt het veilig om met de bedrading te werken, waardoor de kans op elektrocutie tot een minimum wordt beperkt. Toch is het altijd aan te raden om de hulp van een professional in te schakelen als u niet bekend bent met elektrische installaties.

Tuinhaarden & vuurkorven

Kies voor LED!

Zwakstroom verlichting maakt gebruik van een laag elektrisch vermogen om licht te genereren. Dit wordt vaak bereikt door LED (Light Emitting Diode) technologie te gebruiken, die bekend staat om zijn efficiëntie en duurzaamheid. In vergelijking met traditionele gloeilampen of zelfs compacte fluorescerende lampen (CFL's), verbruiken LED-lampen aanzienlijk minder energie en hebben ze een veel langere levensduur. Dit betekent niet alleen lagere energierekeningen, maar ook minder frequente vervanging van lampen, wat uiteindelijk bijdraagt aan een verminderde afvalproductie. Wat LED je!?

Leuk feitje: terwijl traditionele gloeilampen slechts enkele duizenden uren meegaan, kunnen LED-lampen tot wel 50.000 uur meegaan. Dat is heel wat tuinplezier!

Meer over Luxform

LED tuinverlichting kopen? U doet het bij tuincentrum Schmitz in Vlodrop

Met zijn energie-efficiëntie, lange levensduur en veelzijdigheid, is de LED zwakstroom verlichting van Luxform een slimme keuze voor elk huishouden dat streeft naar duurzaamheid en kostenbesparing. Terwijl zonne-energie zeker zijn eigen voordelen heeft, biedt zwakstroom verlichting directe controle, lagere initiële kosten en betrouwbare werking, wat het een aantrekkelijk alternatief maakt. Dus waar wacht u nog op? Breng de stralende revolutie van zwakstroom verlichting naar uw woning. Bestel uw favoriete tuinlampen in onze webshop of breng een bezoek aan onze Limburgse winkel. Tot snel!

Tip! We hebben geregeld een leuke tuinverlichting aanbieding. Houd onze webshop en winkel dus zeker in de gaten...

Openingstijden & contact

Tuincentrum Schmitz heeft een geweldig aanbod LED tuinlampen!