Bloembollen en zaden

Bloembollen zijn onder te verdelen in voorjaarsbollen en zomerbollen. De voorjaarsbollen worden geplant in oktober/november en de zomerbollen in april/mei, na de vorstperiode. Bloembollen voelen zich overal thuis en zijn tevreden met elke plekje in de tuin of in een bak. Kies een aantal mooie bollen uit voor een vrolijke noot in de tuin of op het balkon!

Toon flilter Verberg filter

Filter

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 555 producten

De zomerbollen, anemonen, dahlia's, gladiolen zijn ook éénjarig, de bollen kunnen droog bewaard worden voor het volgende seizoen. Aan u de keuze! U kunt voorjaarsbollen in het najaar kopen en ze zelf planten, zodat u in de vroege lente kunt genieten van de uitgekomen Narcissen en blauwe druifjes. Het is ook mogelijk om in het vroege voorjaar naar het tuincentrum te komen waar wij al bollen op pot verkopen. Ook voor heesters, coniferen, rozen, eenjarige planten, vaste planten, kruiden en klimplanten bent u bij ons aan het juiste adres.

Zaden kopen in Vlodrop bij tuincentrum Schmitz

In ons tuincentrum hebben wij een ruim assortiment zaden zowel voor de siertuin (snijbloemen en perkplanten) als voor de groente- en kruidentuin, diverse soorten graszaad en weidebloemmengsels(een mix van klaprozen, korenbloemen en margrieten) die uw voortuin een fleurige aanblik geven. Naast ons aanbod tuinplanten, hoeft u ook niet verder te zoeken voor kamerplanten, barbecues, tuinmeubelen, graszoden, bloempotten en tuingereedschap

Kom voor bloembollen en zaden naar Tuincentrum Schmitz

WhatsApp
WhatsApp

Heeft u vragen, wij helpen u graag via deze WhatsApp button met berichtenservice of beeldbellen !

 

of bel naar 0475-535919, een mail versturen kan ook naar info@tuincentrumschmitz.nl.