• U bent van harte welkom

    7 dagen per week in het tuincentrum en 24/7 online!

Tuinplanten Limburg

Tuinplanten kopen bij Tuincentrum Schmitz in LimburgZoekt u tuinplanten in Limburg om uw tuin om te kunnen toveren tot een waar paradijs? Tuincentrum Schmitz biedt u een enorme keuze uit allerlei vaste tuinplanten waarmee u uw tuin kunt verrijken.

Vaste planten en heesters

Voor allerlei mooie tuinplanten bent u bij ons tuincentrum in Limburg aan het juiste adres. Wij proberen het voor u as consument zo gemakkelijk mogelijk te maken door de vaste planten onder te verdelen in verschillende segmenten. Zo zijn er schaduwplanten, water- en moerasplanten en planten die graag in de volle zon staan. Let bij een plant kopen ook op het plantetiket. Daar staat vaak de hoogte aangegeven, hoewel dat ook afhangt van de grondsoort waarin de plant geplant wordt en de plek die de plant in de tuin krijgt. Kies uit een ruim aanbod van tuinplanten:

Verschillende tuinplanten bij Tuincentrum Schmitz in Limburg

Eénjarige perkplanten zijn goed te combineren met vaste planten. Kuipplanten zoals tibouchina, hibiscus, fuchsia, abutilon en lantana zijn niet winterhard en moeten in het najaar naar binnen. Een vorstvrije ruimte is vaak al voldoende. Kom voor prachtige tuinplanten naar Tuincentrum Schmitz in Limburg. Voor advies over welke planten bij uw tuin passen kunt u een van onze personeelsleden vragen om hulp. Neem gerust contact met ons op als u vragen hebt.

Contact

Tuincentrum Schmitz
Herkenbosserweg 2
6063 NL Vlodrop

0475-535919

info@tuincentrumschmitz.nl

Openingstijden