Vandaag open van 09:00 t/m 18:00 uur
 • Dutch (Netherlands)
 • German (Germany)

Kerstverlichting

Uw kersthuis wordt pas echt schitterend wanneer u deze aankleedt met allerhande kerstverlichting. Wij voeren een groot assortiment aan kerstverlichting tegen uiterst fijne prijzen. Kerstverlichting, binnen én buiten, zorgt voor een knusse sfeer waar iedereen het hele jaar naar uitkijkt. Bij tuincentrum Schmitz vindt u onder andere LED kerstverlichting, kerstverlichting op batterij en klassieke kerstboomverlichting. We hebben zelfs kunstkerstbomen met verlichting! Kom langs en ontdek uw favoriete kerstlampjes.

Bestel eenvoudig in onze webshop!

Gratis afhalen in ons tuincentrum ✓ Voor €6,95 bij u thuisbezorgd ✓ Vandaag voor 14.00 uur besteld, vandaag op de post

 

Toon flilter Verberg filter

Filter

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 291 producten

Kerstboomverlichting en meer

Bij Schmitz vindt u kerstverlichting in werkelijk alle soorten, kleuren en maten: van lichtgordijn tot aan balkon verlichting! Vanaf begin oktober biedt ons tuincentrum u de meest prachtige kerstshow van regio Limburg vol kerstverlichting van topkwaliteit. Zo hebben we schakelbare kerstverlichting die u langs de rand van het huis op kan hangen, kerstverlichting voor binnen en kerstboomverlichting. We hebben zelfs kerstverlichting op batterijen met timer die u kunt laten schitteren op een door u gekozen moment én plek. Dat wordt heerlijk thuiskomen! 

Kerstbomen

Kerstverlichting buiten binnen online kopen | Tuincentrum Schmitz

Kerstverlichting buiten: figuren en lichtslingers

Wilt u kerstverlichting voor buiten kopen? Logisch! Hoe fijn is het om in de donkerste dagen van het jaar een gezellige straat vol kerstverlichting te zien? Dat is pas écht fijn thuiskomen. Denk aan unieke sneeuwpegels of een lichtslang langs de rand van de schutting. Misschien gaat u wel voor een guirlande met verlichting. Kom langs voor kerstverlichting die u als net over een struik heen kan leggen of voor de 'standaard' kerstverlichting voor buiten. Wij hebben het allemaal in diverse kleuren, meters, diktes en standen. Ook voor verlichte sneeuwpoppen, rendieren of kerstmannen kunt u bij ons terecht.

Lemax kerstdorp

Kerstverlichting kopen: van LED tot clusterverlichting

In ons tuincentrum in Vlodrop kunt u allerlei soorten kerstverlichting vinden, zoals Twinkly kerstverlichting of draadloze kerstverlichting. Om een passend advies en uitleg te kunnen geven over de kerstverlichting voor uw huis, kunt u het beste langskomen in ons tuincentrum in Limburg. U heeft daarnaast ook de keuze om vanuit huis kerstverlichting te kopen. In onze webshop vindt u allerlei soorten verlichting. Maak kerst 2023 tot een onvergetelijk feest met de mooiste kerstverlichting, kerstversiering en andere kerstdecoratie. Twee populaire soorten kerstlampjes zijn:

 1. LED kerstverlichting
 2. Clusterverlichting

U kunt kiezen voor LED kerstverlichting als u het belangrijk vindt om zuinig met energieverbruik om te gaan. LED kerstlichtjes zijn namelijk heel wat zuiniger dan de klassieke kerstverlichting. Clusterverlichting zorgt voor een éxtra speels effect want de kerstlampjes zitten veel dichter op elkaar. U kunt ze mooi neerleggen in een vaas of zorgen voor een magisch effect in uw kerstboom.

Kerstversiering

Kerstboomverlichting: alternatieve kerstboom | Tuincentrum Schmitz

Kerstverlichting binnen: wat LED u?

Gaat u voor gekleurde kerstverlichting of vindt u de traditionele kerstlampjes mooier? Als u weet hoe groot en hoog uw kerstboom is, dan kunnen wij u helpen met welke kerstverlichting het beste gebruikt kan worden. Veel verlichting bij ons is LED kerstverlichting. LED kerstlampjes zijn vaak erg zuinig en zijn in zowel koude als warme kleuren verkrijgbaar. U heeft de keuze uit verlichting waarbij kerstlampjes dicht op elkaar zitten of juist ver van elkaar verwijderd zijn. U kunt ook kiezen voor knipperende kerstlichtjes, stilstaande kerstlichtjes of basis kerstverlichting. Kom gauw eens langs onze winkel voor ideeën en inspiratie. Naast de verlichting in de kerstboom is het natuurlijk ook leuk om iets voor het raam te hangen, een mooi verlichte ster of mooie verlichte takken bijvoorbeeld. Ook kunt u een lichtslang bijvoorbeeld onder de bank of onder het televisiemeubel monteren voor extra gezelligheid. Tevens hebben wij ontzettend veel waxinelichthouders, kandelaars en andere leuke plateaus en bakjes om kaarsjes in te doen. Kom het zelf bekijken!

Let op: kerstverlichting voor buiten kan ook binnen gebruikt worden, maar andersom niet.

Kerstverlichting online kopen | Tuincentrum Schmitz

Kerstverlichting online kopen | Tuincentrum Schmitz

Kerstverlichting online kopen | Tuincentrum Schmitz

Kerstverlichting online kopen | Tuincentrum Schmitz

Hoe kerstverlichting ophangen in kerstboom?

 1. Begin altijd aan het einde van de slinger, het gedeelte zonder stekker.
 2. Deze kerstlampjes hangt u aan de bovenkant van de kerstboom en laat u naar beneden gaan.
 3. Bent u eenmaal beneden? Dan schuift u de slinger zo'n 8 centimeter naar rechts en gaat u weer omhoog.
 4. Dit herhaalt u zo lang mogelijk zodat de kerstboom goed verlicht is.

Kerstverlichting: waar op letten?

 • Belangrijk is om vooraf te bepalen waar u de kerstlampjes wilt hangen.
 • Let ook altijd op de lampafstand: dit varieert van 0,5 cm tot 10 cm. Wilt u veel lampjes? Kies dan voor clusterverlichting. 
 • Voor welke kleur verlichting kiest u? Gekleurde kampjes, een meer geel licht of juist licht dat lijkt op een gloeilamp? Er zijn veel verschillende soorten waarmee u de kerstsfeer thuis aanbrengt. 

Kerstartikelen online kopen | Tuincentrum Schmitz

Hoeveel lampjes in de kerstboom?

 • Bij een boom van 150 cm: minimaal 12 meter lampjes
 • Bij een boom van 180 cm: minimaal 14 meter lampjes
 • Bij een boom van 200 cm: minimaal 16 meter lampjes
 • Bij een boom vanaf 210 cm: minimaal 18 meter lampjes

Kerstverlichting bij Schmitz

Bestel uw favoriete kerstlampjes in de webshop van tuincentrum Schmitz! Langskomen in Vlodrop kan natuurlijk ook. Bezoek onze Limburgse tuincentrum en maak van deze kerst een schitterend spektakel.

Openingstijden & contact