Kerstversiering

Onze kerstshow is geopend!

Uw kersthuis wordt pas echt schitterend wanneer u deze aankleedt met allerhande kerstverlichting. Wij voeren een groot assortiment aan kerstverlichting tegen uiterst concurrerende prijzen. Kerstverlichting voor binnen en buiten zorgt voor een knusse sfeer waar eigenlijk stiekem iedereen heel het jaar naar uitkijkt. Bij tuincentrum Schmitz vindt u onder andere LED kerstverlichting, kerstverlichting op batterij, gekleurde kerstverlichting en klassieke kerstverlichting. Kom langs en ontdek het zelf!

Bestel eenvoudig in onze webshop!

Gratis afhalen in ons tuincentrum ✓ Voor €6,95 bij u thuisbezorgd.
Vandaag besteld, vandaag op de post
✓ Bezoek nu onze kerstshow 'Samen Genieten'

 

Toon flilter Verberg filter

Filter

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 121 producten

Kerstlichtjes voor een geslaagde kerstsfeer

Kerstverlichting in werkelijk alle soorten, kleuren en maten: van lichtgordijn tot aan balkon verlichting! Vanaf begin oktober biedt ons tuincentrum de meest prachtige kerstshow van regio Limburg vol kerstverlichting van topkwaliteit. Schakelbare kerstverlichting die u langs de rand van het huis op kan hangen, kerstverlichting voor binnen en kerstverlichting voor buiten, kerstverlichting op batterijen die u kunt instellen op een bepaalde tijd zodat deze een paar uur per dag aanstaat; dat wordt heerlijk thuiskomen! 

Kerstverlichting online kopen | Tuincentrum Schmitz

Kerstverlichting voor buiten

Wilt u kerstverlichting voor buiten kopen? Dan bent u hier op de juiste plek. Hoe fijn is het om in de koude en donkere dagen een gezellige straat vol kerstverlichting te zien? Dat is pas écht fijn thuiskomen. U kunt denken aan unieke sneeuwpegels of een lichtslang langs de rand van uw huis en tuin. Hierdoor wordt direct een gezellige kerstsfeer gecreëerd. U heeft ook de keuze om kerstverlichting op batterij te kopen. De meeste batterijen gaan dan zes uur per dag mee. Kom langs voor kerstverlichting die u als net over een struik heen kan leggen of voor de 'standaard' kerstverlichting voor buiten. Wij hebben het allemaal in diverse kleuren, meters, diktes en standen. Ook voor leuke verlichte sneeuwpoppen, verlichte pinquins en verlichte kerstmannen en rendieren kunt u bij ons terecht.

Kerstverlichting kopen: van LED tot aan clusterverlichting

In ons tuincentrum in Vlodrop kunt u allerlei soorten kerstverlichting vinden, zoals Twinkly kerstverlichting of draadloze kerstverlichting. Om een passend advies en uitleg te geven over de kerstverlichting voor uw huis, kunt u het beste langskomen in ons tuincentrum in Limburg. U heeft daarnaast ook de keuze om vanuit huis kerstverlichting te kopen. In onze webshop vindt u allerlei soorten verlichting. Maak kerst 2021 tot een onvergetelijk feest met de mooiste kerstverlichting, kerstversiering en andere kerstdecoratie. Twee populaire keuzes van kerstlampjes zijn:

 1. LED kerstverlichting
 2. Clusterverlichting

U kunt kiezen voor LED kerstverlichting als u het belangrijk vindt om zuinig met energieverbruik om te gaan. LED kerstlichtjes zijn namelijk heel wat zuiniger dan de traditionele kerstverlichting. Clusterverlichting zorgt voor een éxtra speels effect want de kerstlampjes zitten veel dichter op elkaar. Groot voordeel? Het kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. U kunt ze mooi neerleggen in een vaas of zorg voor een magisch effect in uw kerstboom.

Kom langs!

Kerstartikelen online kopen | Tuincentrum Schmitz

Kerstverlichting voor binnen

Gaat u voor gekleurde kerstverlichting of vindt u de traditionele kerstlampjes mooier? Kerstverlichting voor buiten kan ook binnen gebruikt worden, maar andersom niet. Vaak gebruikt men de kerstverlichting voor de kerstboom binnen. Als u weet hoe groot en hoog uw kerstboom gaat worden, dan kunnen wij u helpen met welke kerstverlichting het beste gebruikt kan worden in lengte. Veel kerstverlichting bij ons is LED kerstverlichting. LED kerstlampjes zijn vaak erg zuinig en zijn in zowel koude als warme kleuren verkrijgbaar. U heeft de keuze uit verlichting waarbij kerstlampjes dicht op elkaar zitten of juist ver van elkaar verwijderd zijn. U kunt ook kiezen voor knipperende kerstlichtjes, stilstaande kerstlichtjes of basis kerstverlichting. Kom gauw eens langs onze winkel voor ideeën en inspiratie. Naast de verlichting in de kerstboom is het natuurlijk ook leuk om iets voor het raam te hangen, een mooi verlichte ster of mooie verlichte takken bijvoorbeeld. Ook kunt u een lichtslang bijvoorbeeld onder de bank of onder het televisiemeubel monteren voor extra gezelligheid. Tevens hebben wij ontzettend veel waxinelichthouders, kandelaars en andere leuke plateaus en bakjes om kaarsjes in te doen. Kom het zelf bekijken!

Hoe kerstverlichting ophangen in kerstboom?

 1. Begin altijd aan het einde van de slinger, waar de stekker niet aanhangt. 
 2. Deze kerstlampjes hangt u aan de bovenkant van de kerstboom en laat u naar beneden gaan.
 3. Bent u eenmaal beneden? Dan schuift u de slinger zo'n 8 centimeter naar rechts en gaat u weer omhoog.
 4. Dit herhaalt u zo lang mogelijk zodat de kerstboom goed verlicht is.

Kerstverlichting: waar op letten?

 • Belangrijk is om vooraf te bepalen waar u de kerstlampjes wilt hangen: binnen of buiten?
 • Let ook altijd op de lampafstand: dit varieert van 0,5 cm tot 10 cm. Wilt u veel lampjes? Kies dan voor clusterverlichting. 
 • Voor welke kleur verlichting kiest u? Gekleurde kampjes, een meer geel licht of juist licht dat lijkt op een gloeilamp? Er zijn veel verschillende soorten waarmee u de kerstsfeer thuis aanbrengt. 

Kerstartikelen online kopen | Tuincentrum Schmitz

Hoeveel lampjes heb je nodig in de kerstboom?

 • Bij een boom van 150 cm: minimaal 12 meter lampjes
 • Bij een boom van 180 cm: minimaal 14 meter lampjes
 • Bij een boom van 200 cm: minimaal 16 meter lampjes
 • Bij een boom vanaf 210 cm: minimaal 18 meter lampjes

Kerstverlichting als cadeau: origineel! 

Ook erg leuk om als cadeau te geven: onze kerstverlichting kaarsjes of de ijspegelverlichting. Of u nu op zoek bent naar goedkope kerstspullen of de meest bijzondere kerstlampjes: we hebben het allemaal voor u. Kom langs in ons tuincentrum en maak van deze kerst een schitterende ervaring...

Kerstversiering

WhatsApp
WhatsApp

Heeft u vragen, wij helpen u graag via deze WhatsApp button met berichtenservice of beeldbellen !

 

of bel naar 0475-535919, een mail versturen kan ook naar info@tuincentrumschmitz.nl.