Vandaag open van 09:00 t/m 18:00 uur
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Vlaggenmast kerstboom

De kerstperiode staat voor de deur en bij tuincentrum Schmitz zijn we altijd op zoek naar unieke manieren om uw feestelijke decoraties nog specialer te maken. Fairybell vlaggenmast kerstverlichting, een betoverende manier om uw tuin om te toveren tot een magische kerstwereld, wordt jaar na jaar populairder. Bij het zien van de geweldige LED lampjes en het majestueuze effect dat deze hebben, is het niet gek te begrijpen waarom. Bestel uw favoriete kerstlampjes online óf bezoek onze winkel in Vlodrop.

Toon flilter Verberg filter

Filter

€   - 
Wis selectie
1 - 14 van 14 producten

LED alternatieve kerstboom in de tuin

Waarom zou uw kerstboom zich beperken tot de woonkamer? Met de Fairybell vlaggenmast verlichting creëert u eenvoudig een alternatieve kerstboom in uw voor- of achtertuin. Deze unieke verlichting is ontworpen in de vorm van een kerstboom en wordt bevestigd aan een vlaggenmast. Hierdoor ontstaat een indrukwekkende en sfeervolle kerstversiering die uw buitenruimte omtovert tot een winterwonderland. De warme LED-lampjes zorgen voor een feestelijke gloed die de hele buurt in kerstsferen brengt. Er bestaan Fairybell bomen die wel tot 8 meter reiken!

Kunstkerstbomen

Tuincentrum Schmitz heeft een geweldig aanbod Fairybell vlaggenmast kerstbomen!

Geen vlaggenmast? Geen probleem!

Ga voor groots of subtiel. De compacte Fairybell varianten zijn perfect voor diegenen met beperkte ruimte of voor wie op zoek is naar een meer veelzijdige decoratie. Deze varianten kunnen gemakkelijk worden opgezet met een los verkrijgbare 'mast', waardoor u zelf de perfecte plek kunt kiezen voor uw betoverende kerstboom. Of het nu op het balkon, terras of in de voortuin is, met Fairybell kunt u overal genieten van de magie van de feestdagen. Voor degenen die graag een vleugje kerst willen toevoegen aan hun voordeur, hebben we ook de Fairybell LED kerstboom die eenvoudig aan de deur kan worden opgehangen. Een perfecte manier om uw huis warm te verwelkomen en een glimlach op het gezicht van voorbijgangers te toveren.

Tip! Een Fairybell is ook een geweldig mooi cadeau voor iemand die het graag anders dan anders doet. De alternatieve kerstboom zal iedereen verrassen!

Al onze kerstverlichting

De geneugten van een Fairybell

Wat maakt de Fairybell vlaggenmast kerstboom zo bijzonder?

  • Ten eerste is er het gemak. Met een eenvoudige installatie tovert u uw buitenruimte om zonder gedoe met traditionele kerstverlichting.
  • Bovendien biedt Fairybell een prachtige 360-graden verlichting, waardoor uw tuin vanuit elke hoek straalt.
  • Een ander voordeel van Fairybell is de duurzaamheid. De LED-lampjes zijn energiezuinig en gaan lang mee, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

U zal vele jaren genieten van deze magische toevoeging aan uw kerstdecoratie.

Kerstboomverlichting

Fijn samenkomen bij de alternatieve kerstboom

Niets brengt mensen sneller in de feeststemming dan de warme gloed van kerstverlichting. Met de Fairybell vlaggenmast verlichting creëert u niet alleen een betoverende buitenomgeving, maar ook een uitnodigende plek om samen te komen. Nodig vrienden en familie uit voor een gezellig samenzijn onder de stralende takken van uw Fairybell kerstboom. Of het nu gaat om een winterse barbecue, een kop warme chocolademelk rondom de vuurkorf, of gewoon samen genieten van het uitzicht, de Fairybell voegt een extra vleugje magie toe aan uw kersttradities. Zo wordt uw tuin niet alleen een feestelijke eyecatcher, maar ook het hart van onvergetelijke momenten tijdens de feestdagen.

Echte kerstbomen

Fairybell kerstboom kopen? U doet het bij tuincentrum Schmitz

Bij tuincentrum Schmitz zijn we er trots op dat we uw kerst dit jaar nog magischer kunnen maken met ons uitgebreide assortiment Fairybell vlaggenmast verlichting. Of u nu kiest voor de indrukwekkende grote varianten die uw tuin omtoveren tot een betoverend winterlandschap, of voor de compacte en veelzijdige modellen die passen in elke buitenruimte, wij hebben de perfecte Fairybell voor uw feestelijke decoratie. Bezoek onze winkel in Vlodrop en dompel uzelf onder in de betoverende wereld van Fairybell. Laat uw tuin stralen als nooit tevoren en deel de vreugde van de feestdagen met deze prachtige kerstverlichting. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste Fairybell die perfect aansluit bij uw wensen en de sfeer die u wilt creëren.

Openingstijden & contact

Tuincentrum Schmitz heeft een geweldig aanbod kerstverlichting van Fairybell!

Doen! Kerstboom en kerstgroen recyclen

De feestdagen zijn weer achter de rug, grote kans dat de kerstboom al behoorlijk begint uit te vallen. Tijd om de kerstboom en kerstgroen te recyclen!

Lees meer...
Groene decoratie voor de kersttafel

Hier zijn enkele inspirerende ideeën voor groene decoratie die jouw kersttafel omtoveren tot een visueel feest.

Lees meer...
Tips voor een langdurig mooie kerstboom

Ontdek de ultieme tips om je kerstboom langdurig mooi te houden en de feestelijke geest levendig te houden.

Lees meer...