Breng sfeer in huis met kaarsen!

Kaarsen staan gelijk aan sfeer en gezelligheid. Ze zijn ideaal tijdens de donkere dagen, maar zijn eigenlijk het gehele jaar door een gezellige woonaccessoire. Of u ze nu voornamelijk rond de gure herfstdagen aansteekt, of ze op zwoele zomeravonden op de eettafel in de tuin zet... Met een leuke verzameling kaarsen maakt u in een handomdraai van elke hoek een romantische plek! Kaarsen zijn daarom ook het perfecte cadeau voor uzelf of een ander. Ontdek ook ons uitgebreide aanbod aan sfeerartikelen voor binnen en buiten.

In vuur en vlam

Bij Tuincentrum Schmitz hebben wij een gevarieerd assortiment kaarsen voor zowel binnen als buiten. Heeft u wel eens aan LED-kaarsen gedacht? Met een kaars op batterijen raakt uw kaars nooit uitgebrand. Ze geven echter precies dezelfde sfeer die u met een afstandsbediening kunt bepalen. Van dinerkaars tot geurkaars: kom langs in onze winkel in Vlodrop en ontdek ons kwalitatieve en goedkope aanbod met onder andere:

  • LED-kaarsen
  • Dinerkaarsen
  • Geurkaarsen
  • Gekleurde kaarsen

Style uw kaarsen

Een kaars is zo'n interieuritem dat nooit uit de mode zal raken. Wie wil er immers niet een uitnodigend en lekker ruikend huis? Kaarsen zorgen voor sfeer in huis, of dat nu op een avondje met vrienden of een willekeurige doordeweekse dag is. Zet een aantal kaarsen in een groepje bij elkaar voor een rijk en romantisch effect. Breng verschil aan in hoogte of kleur en er ontstaat een speelse creatie. Lange kaarsen hebben vaak dezelfde hoogte en dikte. Door een oneven aantal kaarsen neer te zetten, ontstaat hetzelfde speelse effect. Vergeet kaarsen ook niet te combineren met andere leuke woonaccessoires en kamerplanten.

Kaarsen kopen | Tuincentrum Schmitz

Lekker ruikende lichtpuntjes

Met geurkaarsen creëert u nog eens een extra effect. Een bepaalde sfeer wordt eenvoudig opgeroepen wanneer de kaars wordt aangestoken. Sterker nog, uit onderzoek is gebleken dat geur invloed op denkpatronen en  creativiteit heeft. Ook al zijn er geen regels, in de herfst en winter zijn warme geuren als kaneel, hout, en sinaasappel bijzonder geschikt. In de zomer zijn dat de frisse luchtjes als citroen, jasmijn en lavendel.

De juiste manier om een kaars te branden

Net een mooie kaars gekocht? Daar wilt u natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Er is dan ook niks vervelender dan een kaars die schuin opbrandt of een krater in het midden achterlaat. Het wordt zo namelijk steeds lastiger om de kaars aan te steken, het glas blakert zwart en er blijft aan de zijkant was over dat niet meer opbrandt. Zonde! Wij hebben een aantal tips voor u zodat u lang van uw aanwinst geniet:

  • Knip het lontje kort zodat er geen onrustige flakkerende vlam ontstaat. 
  • Zorg dat de bovenlaag volledig smelt.

  • Plaats brandende kaarsen niet te dicht op elkaar of bij een warmtebron.

  • De beste plek voor een kaars is een rustig plekje waar het niet tocht. Houd de kaars wel altijd in het zicht.

 

WhatsApp
WhatsApp

Heeft u vragen? Wij helpen u graag via onderstaande WhatsApp button met chatservice of beeldbellen! U kunt ons ook bellen op 0475-535919 of mailen.