Vandaag open van 09:00 t/m 18:00 uur
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Geuren

Omdat het reukzintuig het enige zintuig is dat direct verbonden is met onze hersenen zonder eerst gefilterd te worden, heeft geur een enorme impact op onze gemoedstoestand. Het is dus ontzettend belangrijk om je huis een geur mee te geven waar jij blij van wordt. Met de geurkaarsen, geurstokjes en diffusers van tuincentrum Schmitz komt dat helemaal goed. Ontdek ook ons heerlijke assortiment zeepjes!

Bestel eenvoudig in onze webshop!

Gratis afhalen in ons tuincentrum ✓ Vanaf €6,95 bij u thuisbezorgd ✓ Vandaag voor 14 uur besteld, vandaag op de post

 

Toon flilter Verberg filter

Filter

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 57 producten

Het gevoel van een herkenbare geur

Heb je wel eens gehad dat je bezig was met een dagelijkse bezigheid, zoals kleding vouwen of eten koken, en door een bepaalde geur plotseling naar een andere plaats in de tijd wordt vervoerd? Een vleugje heerlijkheid, en je bent teruggebracht naar een prachtige herinnering. Misschien is het de bloementuin van je grootmoeder of de geur van je vroegere slaapkamer. Misschien herinner je je nog levendig een wandeling met een vriend. Dit gevoel van déja vu veroorzaakt door een geur is een bijzonder mooie. Daarom mag er absoluut wat meer worden geïnvesteerd in een huisgeur. We hebben een aantal mooie merken in ons assortiment, zoals iPuro en Bolsius.

Geurstokjes iPuro | Tuincentrum Schmitz

Hoe geur in huis te gebruiken?

Er zijn verschillende manieren om geur in huis te brengen. Diffusers zorgen bijvoorbeeld voor een constante achtergrondgeur. Geurkaarsen zorgen voor een knus gevoel en een geur die sfeer toevoegt, vooral als de nachten vallen. Kamersprays zorgen voor een instant vleugje geur. De ruimte, de grootte van die ruimte, evenals factoren zoals de positie van de verwarming, ramen en deuren, bepalen welke van deze je mogelijk wilt gebruiken. We snappen dat je voor een toilet een andere geur wilt dan voor een woonkamer. Geur is echter enorm persoonlijk. Je kunt ervoor kiezen om één ​​kenmerkende geur in je hele huis te hebben of je kunt er de voorkeur aan geven verschillende geuren te kiezen, afhankelijk van de kamer, de sfeer die je wilt creëren of het seizoen. Denk eens aan de volgende geurfamilies en waar de geuren voor staan:

  • Houtachtig – geruststellend en warm
  • Citrus – fris, dynamisch, vrolijk en opwindend
  • Bloemig – romantisch, zoet, delicaat en boeiend
  • Oosters – boeiend, diep, vuur

Kaarsen

Zeep: het perfecte cadeau

Heb je onze Nesti Dante handzeep collectie al ontdekt? Deze ambachtelijke zeep ruikt niet alleen heel lekker, maar ziet er ook superleuk uit. Ieder stuk Nesti Dante zeep wordt individueel en met de hand verpakt in charmant Florentijns papier dat geïnspireerd is op de prachtige schilderingen uit de Renaissance periode. Ideaal om cadeau te doen! De zepen zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten die uit de directe natuur van Toscane komen.

Kussens

Geurproducten kopen in Limburg: kom naar tuincentrum Schmitz

Als je het hebt over interieurparfums mogen ook de geurstokjes even wat aandacht krijgen. Met deze tips heb je langer plezier van je geurstokjes en de geurende olie:

  1. Zet geurstokjes niet in de volle zon, op de vensterbank of vlak in de buurt van een verwarming. 

  2. Draai de stokjes af en toe om. De stokjes zuigen de geurende olie op en stootten dit af in de ruimte. Maar soms merk je dat de geur minder intens is. Door de stokjes om te draaien kunnen de droge nerven in de stokjes weer voldoende olie opnemen.   

  3. Ook af en toe nieuwe stokjes toevoegen kan helpen langer van je geur te genieten.

Vind je de zoektocht naar de perfecte geur toch wat lastig? De medewerkers van tuincentrum Schmitz helpen je graag verder! Zowel in onze webshop als in onze tuincentrum heb je genoeg keuze wat betreft heerlijke geuren. Aan inspiratie geen gebrek! Ontdek het zelf...

Openingstijden & contact

Geurstokjes Bolsius of iPuro online kopen | Tuincentrum Schmitz

WhatsApp
WhatsApp

Heeft u vragen? Wij helpen u graag via onderstaande WhatsApp button met chatservice of beeldbellen! U kunt ons ook bellen op 0475-535919 of mailen.