Vandaag open van 09:00 t/m 18:00 uur
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Bomen en struiken Limburg

Bomen en struiken vindt u in Limburg volop in het assortiment van Tuincentrum Schmitz. Bomen, heesters en coniferen vindt u bij ons in alle soorten en maten. Bomen horen in grote tuinen of plantsoenen thuis. Toch zijn er een groot aantal kleinere soorten die bijzonder geschikt zijn voor de kleinere tuin. Vooral de bolboompjes en treurvormen zijn populair zoals de bolacasia, het treurwilgje of krenteboompje.

Bomen en struiken kopen in Limburg

Onder de categorie heesters vallen struiken die in vele gevallen in de herfst hun blad laten vallen, uitzonderingen daargelaten. Een heester kan heel bepalend zijn in de tuin. Er zijn vroegbloeiende heesters zoals de forsythia en ribes, heesters die vooral gekocht worden door mooie getinte en getekende bladeren en heesters die 's winters groen blijven zoals de laurier, rhododendron en buxus. Ons gehele aanbod tuinplanten bestaat uit:

Conifeer is de verzamelnaam voor naaldbomen en -struiken. Ze blijven over het algemeen in de winter groen, alleen de larix verliest z'n naalden. De conifeer is een gemakkelijke "boom", die goed te snoeien is, maar niet te veel op de wind moet staan. Als u daar rekening mee houdt, zult u veel plezier beleven aan deze altijd groene struiken.

Professioneel advies

Bent u op zoek naar mooie bomen en struiken in Limburg, of weet u niet precies welke bomen en struiken geschikt zijn voor uw tuin? Vraag ons dan om advies en ons gediplomeerd personeel helpt u graag verder. Heeft u nog vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar om al uw prangende vragen te beantwoorden.