• U bent van harte welkom

  7 dagen per week in het tuincentrum en 24/7 online!

Bomen en struiken Limburg

mooie bomen en struiken kopen bij Tuincentrum Schmitz in LimburgBomen en struiken vindt u in Limburg volop in het assortiment van Tuincentrum Schmitz. Bomen, heesters en coniferen vindt u bij ons in alle soorten en maten. Bomen horen in grote tuinen of plantsoenen thuis. Toch zijn er een groot aantal kleinere soorten die bijzonder geschikt zijn voor de kleinere tuin. Vooral de bolboompjes en treurvormen zijn populair zoals de bolacasia, het treurwilgje of krenteboompje.

Bomen en struiken kopen in Limburg

Onder de categorie heesters vallen struiken die in vele gevallen in de herfst hun blad laten vallen, uitzonderingen daargelaten. Een heester kan heel bepalend zijn in de tuin. Er zijn vroegbloeiende heesters zoals de forsythia en ribes, heesters die vooral gekocht worden door mooie getinte en getekende bladeren en heesters die 's winters groen blijven zoals de laurier, rhododendron en buxus. Ons gehele aanbod tuinplanten bestaat uit:

Conifeer is de verzamelnaam voor naaldbomen en -struiken. Ze blijven over het algemeen in de winter groen, alleen de larix verliest z'n naalden. De conifeer is een gemakkelijke "boom", die goed te snoeien is, maar niet te veel op de wind moet staan. Als u daar rekening mee houdt, zult u veel plezier beleven aan deze altijd groene struiken.

Professioneel advies

Bent u op zoek naar mooie bomen en struiken in Limburg, of weet u niet precies welke bomen en struiken geschikt zijn voor uw tuin? Vraag ons dan om advies en ons gediplomeerd personeel helpt u graag verder. Heeft u nog vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar om al uw prangende vragen te beantwoorden.

Openingstijden

 • Maandag
  09:00 - 18:00
 • Dinsdag
  09:00 - 18:00
 • Woensdag
  09:00 - 18:00
 • Donderdag
  09:00 - 18:00
 • Vrijdag
  09:00 - 18:00
 • Zaterdag
  09:00 - 17:00
 • Zondag
  10:00 - 17:00
Toon alle openingstijden

Schrijf een recensie...

Geef uw mening over ons tuincentrum en maak iedere maand kans op een Nationale Tuinbon t.w.v. € 25,-.
  

Weersverwachting

donderdag: Rokerig
Actueel weer
Rokerig
5°C
Verwachting vr
Stortbui
Stortbui
Max: 5°C
Min: 5°C
Verwachting za
Stortbui
Stortbui
Max: 5°C
Min: 5°C

Mis onze nieuwsbrief niet!

Op de hoogte blijven van onze activiteiten en aanbiedingen?

Schrijf u dan nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

En wellicht WINT u een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Velden met * zijn verplicht.
Contact

Tuincentrum Schmitz
Herkenbosserweg 2
6063 NL Vlodrop

0475-535919

info@tuincentrumschmitz.nl

Openingstijden