Vandaag open van 09:00 t/m 18:00 uur
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Groene kamerplanten

De groene kamerplant heeft zich stevig genesteld in onze huizen en heeft een onmisbare rol gekregen in hedendaagse interieurs. Waarom? Omdat groene bladeren niet alleen zorgen voor een natuurlijke en rustgevende uitstraling, maar ook omdat ze moeiteloos passen bij diverse interieurstijlen. Of u nu een minimalistische look ambieert of juist een bohemien sfeer wilt creëren, groene kamerplanten passen zich aan en floreren in elke setting. Ze brengen een stukje buiten naar binnen, en dat is iets wat we allemaal nodig hebben in ons drukke leven. Kom naar tuincentrum Schmitz om uw favoriete groene topper te scoren!

Toon flilter Verberg filter

Filter

Hoogte van de plant in cm

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
1 - 14 van 14 producten

Trend: groen met een exotisch randje

Als we het hebben over groene kamerplanten, dan kunnen we niet om de trend van grote planten heen. Maar niet zomaar groot; we hebben het over groene reuzen met een exotisch tintje. Denk aan de majestueuze Strelitzia, beter bekend als de paradijsvogelplant, met zijn indrukwekkende bladeren die op elegante wijze uitwaaieren. Of wat dacht u van de bananenplant met zijn tropische uitstraling? Deze exotische groene reuzen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar brengen ook een stukje vakantiegevoel naar uw eigen woonkamer. Een trend die niet alleen hip is maar ook zorgt voor een echt statement in huis!

Bloeiende kamerplanten

Kamerplanten kopen? U doet het bij tuincentrum Schmitz in Vlodrop, nabij Roermond!

Groene pracht stylen in uw interieur

Nu u enthousiast bent geworden over het idee van groene kamerplanten, vraagt u zich misschien af hoe u deze groene pracht het beste kunt integreren in uw woning. Het antwoord is eenvoudig: laat uw creativiteit de vrije loop! Plaats groene kamerplanten in opvallende potten en creëer een groene hoek waar het oog direct naartoe wordt getrokken. Combineer verschillende plantensoorten en speel met hoogtes om een natuurlijk ogend geheel te vormen. De bloempot op poten is momenteel hipper dan hip! En vergeet niet: groene planten gedijen ook prima in hangende potten, waardoor ze een vleugje groen aan uw plafond toevoegen. Kortom, wees speels en geef uw groene vrienden de aandacht die ze verdienen.

Bloempotten

Kamerplanten kopen? U doet het bij tuincentrum Schmitz in Vlodrop, nabij Roermond!

Verzorgingstips voor uw groene kamerplant

Nu u uw huis heeft verrijkt met groene kamerplanten, is het belangrijk om te weten hoe u goed voor ze kunt zorgen. Allereerst, wees voorzichtig met water geven. Overbewateren is een veelvoorkomende fout. De meeste groene kamerplanten hebben liever een te droge dan een te natte grond. Test de bovenlaag van de grond met uw vinger; als deze droog aanvoelt, is het tijd om water te geven. En onthoud, beter iets te weinig dan te veel. De wortels van groene kamerplanten houden niet van 'natte voeten'. Dus geef ze liever een beetje minder water dan te veel, en uw groene vrienden zullen u dankbaar zijn!

Kamerplant meststoffen

Kom voor groene kamerplanten naar tuincentrum Schmitz in Vlodrop

Tuincentrum Schmitz nodigt u met open armen uit om ons betoverende assortiment kamerplanten te ontdekken. Van subtiele groene metgezellen tot indrukwekkende exotische reuzen, wij hebben het allemaal. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en te inspireren bij het kiezen van de perfecte groene aanvulling voor uw huis. Transformeer uw huis in een groen paradijs en geef uw interieur een frisse boost. Uw groene geluk wacht op u!

Openingstijden & contact