Vandaag open van 09:00 t/m 18:00 uur
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Lemax kerstdorp

In ons (online) tuincentrum vindt u de leukste Lemax kersthuisjes om een prachtig kerstdorp te maken. Lemax is al jarenlang koploper op het gebied van kersthuisjes, kerstdorpen en kerstaccessoires. Dit topmerk biedt enkel de beste kwaliteit en service. Mix & match erop los met de speelse figuren, taferelen, huisjes en andere creaties. Een onvergetelijke kerst gegarandeerd! Bestel de producten eenvoudig online of kom langs in onze winkel nabij Roermond. Ons Lemax kerstdorp is één van de mooiste van Limburg!

Bestel eenvoudig in onze webshop!

Gratis afhalen in ons tuincentrum ✓ Vanaf €6,95 bij u thuisbezorgd ✓ Vandaag voor 14 uur besteld, vandaag op de post

 

Toon flilter Verberg filter

Filter

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 267 producten

Een uniek kerstdorp met de Lemax Village Collection

De schattige taferelen in zo'n realistisch Lemax kerstdorp zijn leuk voor jong en oud! Ga aan de slag met de kinderen of maak het bouwen van een kerstdorp tot een nieuwe hobby met uw vrienden. Het leuke is dat u helemaal zelf bepaalt hoe groot uw dorp wordt en welke elementen u wilt benadrukken. Gaat u een Victoriaans stadje, een griezelige spookstad, een mierzoet suikerdorpje of het klassieke winterwonderland? Lemax heeft zijn kersthuisjes onderverdeeld in verschillende dorpen, waaronder deze leuke series:

  • Spooky Town
  • Caddington Village
  • Harvest Crossing
  • Vail Village
  • Carnival Village
  • Plymouth Corners
  • Santa's Wonderland
  • Sugar 'N Spice

U kunt een compleet dorp bouwen of de artikelen juist mix and matchen. Zo maakt u er een uniek kerstdorp van!  Bekijk snel of er een kersthuisje voor u tussen staat. 

Kerstverlichting

Kersthuisjes Lemax online kopen | Tuincentrum Schmitz

De wereld van Lemax kersthuisjes

Kersthuisjes zijn miniatuurreplica's van schilderachtige huizen, winkels, en scènes die ons doen denken aan een idyllisch winters tafereel. Deze schattige huisjes zijn vaak gedetailleerd met prachtige architectuur, verlichting en kleine figurines die een levendig kerstsfeer oproepen. Ze kunnen variëren van traditionele dorpsscènes tot sprookjesachtige wonderlanden. Met kersthuisjes kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en uw eigen winterwonderland creëren. U kunt ze combineren met kunstsneeuw en andere kerstversieringen om een magisch kerstlandschap te bouwen waarin u en uw gasten kunnen verdwalen.

Tip! Investeer in huisjes met verlichting. De fonkelende lichtjes in de kersthuisjes zorgen voor een prachtig schouwspel, vooral 's avonds wanneer de duisternis valt.

Kerstbomen

Hoe worden Lemax huisjes gemaakt?

Creatieve ontwerpers van Lemax gaan aan de slag met het bedenken van allerlei dorpsthema's met een unieke verhaallijn en bewoners. Vervolgens gaan ontwerpers hiermee aan de slag. Na het tekenen gaan diverse beeldhouwers aan de slag en maken ze de Lemax figuurtjes driedimensionaal. Hier wordt uiteindelijk een 'mal' van gemaakt en in deze zogeheten mal wordt het porselein langdurig gebakken op ongeveer 600 graden. Na het (voor)bakken worden alle ramen, deuren en openingen voor verlichting er met de hand uitgesneden. Daarna wordt elk item van Lemax geschilderd en nogmaals afgebakken zodat ze hardheid én kwaliteit optimaal is. 

Kerstdecoratie

Kersthuisjes van Lemax online kopen | Tuincentrum Schmitz

Kersthuisjes van Lemax online kopen | Tuincentrum Schmitz

Kersthuisjes van Lemax online kopen | Tuincentrum Schmitz

Kersthuisjes van Lemax online kopen | Tuincentrum Schmitz

Lemax Village Collection kerstdorp kopen bij tuincentrum Schmitz

Een kerstdorp bouwen is niet 1,2,3 gedaan, maar het levert u wel een hoop voldoening op. Hoe leuk is het om straks te genieten van uw zelf ontworpen dorpje? Kom zeker bij ons langs om inspiratie op te doen. In ons assortiment vindt u oude klassiekers om uw dorp van vorig jaar mee uit te breiden, maar ook kerstfiguren, kersthuisjes en bewegende kersttaferelen die gloednieuw zijn. Er is voor ieder kerstdorp en voor iedere portemonnee wat wils! Wij helpen u graag bij het samenstellen van een perfect kerstdorp.

Openingstijden & contact