Planten Limburg

Woont u in Limburg en Planten kopen in Limburg doet u natuurlijk bij Tuincentrum Schmitzzoekt u mooie planten voor uw tuin, balkon of als cadeau? Dan heeft Tuincentrum Schmitz vast datgene waarnaar u opzoek bent! Wij bieden namelijk een enorme keuze uit allerlei verschillende tuinplanten

Gemakkelijk een plant kopen

Tuincentrum Schmitz in Limburg biedt u alles wat u nodig hebt voor uw planten. Naast het grote assortiment kamerplanten, van cactussen tot orchideeën, hebben wij natuurlijk ook gereedschap voor het onderhouden van je planten en tuin. Wij proberen het voor u als consument zo gemakkelijk mogelijk te maken door de vaste planten onder te verdelen in verschillende segmenten. Zo zijn er:

Let bij een plant kopen ook op het plantetiket; daar staat vaak de hoogte aangegeven. Dit hangt echter ook af van de grondsoort waarin de plant geplant wordt en de plek die de plant in de tuin krijgt. 

Planten combineren

Eénjarige perkplanten zijn goed te combineren met vaste planten. Kuipplanten zoals tibouchina, hibiscus, fuchsia, abutilon en lantana zijn niet winterhard en moeten in het najaar naar binnen, een vorstvrije ruimte is vaak al voldoende. 

Advies nodig?

Komt u een plant kopen, maar komt u er niet uit of wilt u meer weten? Wij geven u graag advies. Mail voor vragen naar info@tuincentrumschmitz.nl of bel gerust naar 0475-535919.

WhatsApp
WhatsApp

Heeft u vragen? Wij helpen u graag via onderstaande WhatsApp button met chatservice of beeldbellen! U kunt ons ook bellen op 0475-535919 of mailen.