Vandaag open van 09:00 t/m 18:00 uur
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Tuingereedschap

Voor tuingereedschap bent u bij tuincentrum Schmitz aan het juiste adres! Tuingereedschap is van groot belang om de tuin goed te kunnen onderhouden. En dat geldt zeker niet alleen voor grote tuinen, maar ook kleine tuinen, terrassen of balkons. Ontdek ons online aanbod of kom langs in ons tuincentrum.

Toon flilter Verberg filter

Filter

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 343 producten

Handgereedschap

Tuingereedschap kopen in Limburg | Tuincentrum SchmitzBij ons tuincentrum in Vlodrop nabij Roermond vindt u een groot assortiment handgereedschap. Denk hierbij aan snoeischaren en takkenscharen, zagen en messen, bezems en harken, schoppen en spades, mestvorken en spitvorken. De handgereedschappen zijn erg handig voor in de tuin en veel van deze gereedschappen zijn ook in elektrische vorm te vinden. In ons assortiment vindt u verschillend handgereedschap van diverse kwalitatieve merken zoals:

  • Wolf Garten
  • Talen Tools
  • EGO
  • Gardena

Groot tuingereedschap

Voor het grotere werk in de tuin heeft u ook groter tuingereedschap nodig. En daarmee bedoelen we groter qua formaat, maar het kan ook groter in kracht betekenen. Bij Tuincentrum Schmitz kunt u ook voor groot tuingereedschap terecht. Zoals kruiwagens, grasmaaiers, bladblazers en meer!

Bewatering

Voor het behoud van uw planten, moestuin of gazon is bewatering erg belangrijk. Het is dus verstandig te investeren in goed tuingereedschap om uw tuin te voorzien van water. Dat kan een simpele gieter zijn voor een kleine tuin of balkon, een flexibele tuinslang voor de gemiddelde tuin of een elektrische watersproeier voor een groot gazon. Door de verstedelijking is het ook goed om rekening te houden met de watervriendelijkheid van uw tuin. Schaf bijvoorbeeld een regenton aan en vang regenwater op. Deze is vaak gemakkelijk te bevestigen aan een regenpijp. Wat ook helpt voor de watervriendelijkheid van de tuin is om niet de gehele tuin te betegelen. Dan kan het regenwater namelijk zijn weg vinden in de grond en lopen de straten niet vol.

Heggenscharen en snoeischaren

Om uw heggen, struiken, klimplanten, bomen en dergelijken te onderhouden zijn heggenscharen, takkenscharen en snoeischaren hele handige handgereedschappen. In ons tuincentrum vindt u dit soort gereedschap van merken als Gardena, TalenTools en Wolf Garten. Zowel elektrisch als niet elektrisch. Vindt u het moeilijk te bepalen welk gereedschap u nodig heeft? Onze medewerkers helpen u graag met het vinden van het juiste tuingereedschap. Dit is erg afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Als u een erg grote tuin heeft en flinke bomen wil snoeien, heeft u ander gereedschap nodig dan wanneer u een plant in een kleine pot wil snoeien.

Tuingereedschap kopen in Limburg | Tuincentrum Schmitz

Zagen

Voor verschillende werkzaamheden in de tuin komt een zaag goed van pas. Bijvoorbeeld het bouwen van een tuinhuis of kappen van een boom. In ons assortiment vindt u verschillende soorten zagen voor in de tuin, waaronder kettingzagen, beugelzagen en snoeizagen.

Combinatie gereedschappen

In het assortiment van ons Tuincentrum in Vlodrop nabij Roermond vindt u ook tuingereedschap in vorm van combinatiesystemen. Zo kunt u bijvoorbeeld een stuk gereedschap zowel als hark en bezem gebruiken. Doordat het gereedschap meer functies heeft, scheelt dit in ruimte voor de opslag en is het ook makkelijker het gereedschap te verplaatsen. Bijvoorbeeld naar een moestuin buitenshuis.

Ruim assortiment tuingereedschap

Voor een ruim assortiment aan tuingereedschap van merken zoals Gardena, TalenTools en Wolf Garten bent u bij Tuincentrum Schmitz in Vlodrop nabij Roermond helemaal op de juiste plek. Twijfel niet om contact op te nemen wanneer u vragen heeft. Bekijk onze openingstijden en kom langs. Onze medewerkers geven u graag advies over tuingereedschap!

Kom voor tuingereedschap naar tuincentrum Schmitz

Wat u precies nodig heeft, verschilt dan natuurlijk wel. Heeft u een groen gazon? Dan kunt u niet zonder grasmaaier. Al helemaal niet in de zomer of lente. Zodra het herfst wordt, is een bladblazer erg handig en hoe houdt u uw heggen en struiken mooi? Met een heggenschaar! Voor bijna ieder karwei in de tuin geldt dat met behulp van goed tuingereedschap het veel gemakkelijker en sneller gaat. Bij tuincentrum Schmitz in Vlodrop nabij Roermond vindt u zowel elektrisch tuingereedschap als handgereedschap.

Kom langs!

WhatsApp
WhatsApp

Heeft u vragen? Wij helpen u graag via onderstaande WhatsApp button met chatservice of beeldbellen! U kunt ons ook bellen op 0475-535919 of mailen.