Kerststukjes

Kerststukjes zijn échte sfeermakers in huis rond de koude wintermaanden. kerstkrans tuincentrum Schmitz Limburg
Kerststukjes zoals kransen kunt u bijvoorbeeld aan uw deur hangen of ergens anders in huis. Sommigen onder ons vinden het ook leuk om rond de Kerstperiode hun creatieve "groene" vingers te laten zien en maken zelf een kerststukje. Degene die dat willen hebben bij ons tuincentrum de keuze uit bijvoorbeeld hulstbladeren, dennenappels, glitters en andere decoratieve kerstartikelen. Bent u niet zo creatief, maar wilt u wel een gezellige sfeer in huis creëren? Dan raden wij u aan om voor een kant-en-klaar kerststukje te kiezen met bijvoorbeeld theelichthouders erin. 

Kerststukje kopen

Kerststukjes zijn er in veel verschillende vormen maten en soorten. Wij hebben bijvoorbeeld rode kerststukjes, maar ook échte kerstkleuren zoals zilver en goud komen terug in ons kerstassortiment kerststukjes. Kom langs in ons tuincentrum in Vlodrop te Limburg. Maak uw kerst ook leuker, knusser en gezelliger met wat kerstdecoratie. Wilt u kerststukjes kopen? Kijkt u dan gerust eens bij ons rond. Wij hebben keuze uit bijvoorbeeld erg klassieke of juist meer moderne kerststukjes, zodat er altijd een kerststukje bij zit die bij uw interieur en smaak past.

 

Kerstshow 2019 Sfeervol Beleven

Naast kerststukjes zijn er ook allerlei andere kerstartikelen verkrijgbaar in ons tuincentrum. Kerst 2019 wordt leuker met gezellige, authentieke Lemax kersthuisjes. Deze kersthuisjes zorgen voor een knusse sfeer in jouw woonkamer. Deze kersthuisjes zijn nu te bewonderen op de kerstafdeling in ons tuincentrum. Hier vindt u bovendien een prachtige kerstshow. De kerstshow bij Tuincentrum Schmitz is dit jaar groter dan ooit voorheen! Dit betekent dat de Lemax kersthuisjes uitgebreid voor u staan gepresenteerd. Hierdoor wordt het kopen van Lemax kersthuisjes een unieke ervaring. Klik op deze link voor een kleine impressie van de prachtige kerstshow van Tuincentrum Schmitz in Vlodrop, nabij Roermond. 

       

Toon flilter Verberg filter

Filter

Kom langs in ons tuincentrum in Vlodrop (Limburg) voor ons complete assortiment en een goed advies. Tuincentrum Schmitz is 7 dagen per week geopend: Iedere zondag koopzondag! Voor vragen over onze producten kunt u terecht bij info@tuincentrumschmitz.nl of bel +31 (0)475 535 919. 

Contact

Tuincentrum Schmitz
Herkenbosserweg 2
6063 NL Vlodrop

0475-535919

info@tuincentrumschmitz.nl

Openingstijden