Vandaag open van 09:00 t/m 18:00 uur
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Plastic buitenpotten

Bent u op zoek naar mooie plastic potten voor buiten? Neem dan een kijkje bij ons aanbod buitenpotten. Bekijk een deel van ons aanbod buitenpotten op de website of kom naar ons tuincentrum in Vlodrop voor ons gehele assortiment.

Toon flilter Verberg filter

Filter

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 248 producten

Buitenpotten kopen

De buitenpotten uit ons assortiment hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo hoeft u niet bang te zijn dat u teveel betaalt. Er is voor iedereen wat wils, wij verkopen buitenpotten namelijk in allerlei kleuren; van antraciet tot Terracotta. Naast normale buitenpotten kunt u ook terecht bij ons voor ronde en vierkante schotels in allerlei formaten. De reguliere buitenpotten zijn niet alleen in verschillende maten te koop, ook in verschillende vormen. Voor ronde en vierkante buitenpotten komt u naar Tuincentrum Schmitz in Vlodrop. 

Buitenpotten voor op het balkon

Naast de reguliere buitenpotten voor op de grond of op een tafel verkopen wij ook buitenpotten voor op het balkon. Deze kunt u vastmaken op de reling van uw balkon zodat u ook hier een leuk uitzicht heeft. U kijkt dan naar buiten en ziet de vrolijke plantjes misschien wel vanuit uw slaapkamer! Deze balkonbakken zijn in verschillende kleuren en formaten beschikbaar, zo is er altijd wel één die past bij uw balkon. De hangbakken zijn gemakkelijk op de reling van uw balkon te bevestigen. De balkonbakken zijn zo gebouwd dat ze niet kunnen kantelen als het weer gaat waaien. Ook zijn er hangbakken beschikbaar zoals de Elho Corsica Flower Bridge. Deze Flower Bridge potten zijn een van de laatste innovaties van het merk Elho. Het is een slimme combinatie tussen een balkonbak en een tafel. Ook zorgt de extra tray voor wat opbergruimte in uw balkonbak! 

Regenpijp- en wandbakken

De regenpijpbakjes zijn een goede oplossing voor die saaie regenpijp. Regenpijpen kunnen namelijk wel wat meer kleur gebruiken! Door meerdere regeboogbakken boven elkaar te bevestigen krijgt u een leuke verticale tuin! Het 'easy fix' systeem zorgt ervoor dat de bakken makkelijk aan uw regenpijp te bevestigen zijn. Staat uw tuin of balkon vol met allerlei spullen? Kijk dan eens bij ons assortiment wandbakken. Dit is de ultieme oplossing als u wilt genieten van groen in de tuin, maar hier geen plek op de grond meer voor heeft.

Buitenpotten kopen bij Tuincentrum Schmitz

Buitenpotten koopt u bij Tuincentrum Schmitz in Vlodrop. Ons assortiment buitenpotten is erg ruim, waardoor er altijd wel iets voor u bijzit. Mocht u vragen hebben over het assortiment buitenpotten, kom dan langs of neem contact met ons op. Onze medewerkers staan zeven dagen per week voor u klaar in Vlodrop nabij Montfort, Posterholt en Roermond. Zij geven u graag tips over de verzorging van uw buitenpot of de plant die in de pot komt! Ook voor een ruim aanbod aan tuinplanten kunt u terecht bij Tuincentrum Schmitz.