Vandaag open van 09:00 t/m 18:00 uur
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Aardewerk buitenpotten

Aardewerk buitenpotten staan garant voor een lange levensduur. Op de website vindt u een greep uit ons assortiment aan aardewerk buitenpotten, kom langs in ons tuincentrum in Vlodrop voor het gehele assortiment. 

Toon flilter Verberg filter

Filter

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 63 producten

Aardewerk buitenpotten kopen

Bij Tuincentrum Schmitz hebben wij een groot aanbod aan aardewerk buitenpotten. Deze zijn bij ons te koop in verschillende formaten, kleuren en vormen. U kunt bij ons terecht voor kleine aardewerk buitenpotten, maar ook voor grote aardewerk buitenpotten. De kleine aardewerk buitenpotten staan leuk in een groepje bij elkaar, terwijl de grote aardewerk buitenpotten een echt statement in uw tuin kunnen zijn. De aardewerk buitenpotten uit ons assortiment zijn in verschillende kleuren te koop. U kunt onder andere kiezen uit grijs, zwart en groen. Wij verkopen aardewerk buitenpotten in mat, glanzend en met of zonder motief. Zo kunt u het basic houden, maar u kunt ook gaan voor wat extra sfeer in uw tuin of op uw balkon. De aardewerk buitenpotten uit ons assortiment zijn uv-bestendig zodat de wortels van uw planten niet kunnen verbranden in de zomer. Is uw aardewerk buitenpot vies geworden? Dan kunt u deze gerust schoonmaken met wat water en een beetje milde zeep. Zo beschadigt u de pot niet en kunt u er nog langer van genieten!

Vorstbestendige aardewerk buitenpotten

Aardewerk buitenpotten zijn niet standaard vorstbestendig. Meestal vriezen de potten die minder hard zijn gebakken in de winter stuk. Deze buitenpotten zijn vaak niet geglazuurd, geglazuurde potten zijn namelijk wel vorstbestendig. Zorg dus dat als u een aardewerk buitenpot aanschaft dat deze geglazuurd is. Naast vorstbestendige aardewerk buitenpotten verkopen wij ook kleurvaste potten. Met deze potten hoeft u niet bang te zijn dat ze er volgend jaar heel anders uitzien. De vorstbestendige aardewerk buitenpotten zijn vaak iets prijziger, maar u heeft hier wel langer plezier van!

Terracotta buitenpotten

De terracotta buitenpotten uit ons assortiment zijn voordelig en van goede kwaliteit. Terracotta potten zijn al jaren populair in Nederland, ze zijn veelzijdig en passen bij iedere tuin. Ook bij de terracotta potten geldt dat deze stuk kunnen vriezen in de winter als zij minder hard gebakken zijn. Zorg er dus voor dat u de terracotta buitenpotten die minder hard gebakken zijn 's winters naar binnen haalt of vraag aan één van onze medewerkers of deze vorstbestendig is. Een leuke tip om uw tuin wat gezelliger te maken is om de terracotta buitenpotten eens te beschilderen. Zo zorgt u ervoor dat de terracotta buitenpot bij de rest van uw tuin past en wordt het een gezellige boel. 

Vragen over ons assortiment aardewerk buitenpotten

Heeft u vragen over ons assortiment aardewerk buitenpotten? Kom dan langs in ons tuincentrum in Vlodrop of neem contact met ons op. U kunt ons bereiken via e-mail, telefoon of via het contactformulier. Onze medewerkers helpen u graag met het uitzoeken van de beste aardewerk buitenpotten voor in uw tuin of op uw balkon. Wij zijn zeven dagen per week geopend in Vlodrop nabij Herkenbosch, Sittard en Roermond. 

WhatsApp
WhatsApp

Heeft u vragen? Wij helpen u graag via onderstaande WhatsApp button met chatservice of beeldbellen! U kunt ons ook bellen op 0475-535919 of mailen.