Vandaag open van 10:00 t/m 17:00 uur
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Biologische bestrijding

Bij tuincentrum Schmitz vindt u alles om uw tuin te onderhouden en ongewenste bewoners uit uw tuin te houden. Met biologische bestrijdingsmiddelen worden de ongewenste bewoners op een natuurlijke manier uit uw tuin gehaald. Heeft u een vraag over een aangetaste plant? Neem gerust een blad of een stukje stam mee naar ons tuincentrum in Vlodrop, dan helpen wij u hiermee graag verder.

Toon flilter Verberg filter

Filter

€   - 
Wis selectie
1 - 21 van 21 producten

Biologisch

Biologische bestrijding kan effectief ingezet worden om schadelijke organismen in de natuur te bestrijden. Wanneer er sprake is van een plaag is het relevant om een natuurlijk middel te gebruiken zoals aaltjes en de adalia. Hiermee belast je de natuur zo min mogelijk en zullen er geen schadelijk stoffen achterblijven. Als je last hebt van plaaginsecten als engerlingen, emelten, larven van de volwassen taxuskever, bladluizen, rupsen buxusmot of andere soorten dan vind je de juiste biologische bestrijdingsmiddelen in ons tuincentrum.

Plagen hebben natuurlijke vijanden zoals aaltjes (nematoden). Zet je die goed in, dan ben je gauw van je tuinprobleem af zonder natuur en milieu te belasten. 

Wat zijn aaltjes?

Aaltjes zijn microscopisch kleine beestjes. Ze zitten van nature in de bodem. Het zijn dé natuurlijke vijanden van verschillende plaaginsecten of de larven ervan. 

Hoe werken aaltjes?

Aaltjes dringen hun prooi binnen. Die prooi wordt als voedselbron en broedkamer gebruikt, waardoor de prooi binnen een paar dagen dood gaat.

In ons tuincentrum in Vlodrop vindt u allerlei soorten aaltjes die ervoor zorgen dat de plaag in uw tuin zal verdwijnen. Neem een kijkje op deze afdeling in ons tuincentrum en vraag een van onze medewerkers voor advies. Na het selecteren van de geschikte aaltjes kunt u een formulier invullen waarmee de aaltjes binnen enkele dagen bij u worden thuisbezorgd. 

WhatsApp
WhatsApp

Heeft u vragen? Wij helpen u graag via onderstaande WhatsApp button met chatservice of beeldbellen! U kunt ons ook bellen op 0475-535919 of mailen.