Vijverpompen

Tuincentrum Schmitz staat al jaren bekend om haar expertise op het gebied van vijvertechniek. Wij hebben een breed assortiment pompen en filters op voorraad van gerenommeerde merken als Oase, Messner, Vivaria en Superfisch. Shop nu online of kom langs in Vlodrop!

Toon flilter Verberg filter

Filter

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 45 producten

Diverse soorten vijverpompen

Vijverpompen zijn te onderscheiden in twee categorieën, te weten fonteinpompen en filter/beekloop pompen. Fonteinpompen zijn in de regel minder geschikt voor continu gebruik en hebben over het algemeen een iets hoger stroomverbruik dan de filter/beekloop pompen, maar zijn in de aanschaf wel iets goedkoper. Tuincentrum Schmitz heeft een uitgebreid assortiment aan fontein en filterpompen van Oase en Vivaria. Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met onze vakmensen op de vijverafdeling, zij staan u graag deskundig te woord. De merken die wij o.a verkopen in de webshop zijn:

Een gezonde vijver met een vijverpomp

Dankzij een waterpomp, zal de watercirculatie in uw vijver optimaal zijn. Door een vijverpomp met een vijverfilter te combineren, kunt u nóg betere resultaten behalen! 

vijverpomp kopen

Wat komt er allemaal kijken bij een vijverpomp?

Zoals u misschien wel weet, werkt een vijver het beste wanneer er voldoende beluchting én circulatie aanwezig is. Bij biologische processen kunt u hierbij denken aan de groei van planten, goede waterwaarden en gezonde vissen. U moet vooraf kijken naar de capaciteit om de juiste hoeveelheid circulatie te bepalen, zie het schema:

Inhoud vijver

Vissen

Advies vijverpomp

10000 literGeen5000 liter per uur
10000 literWel vissen, maar geen koi8000 liter per uur
10000 literWel vissen, namelijk koi10000 liter per uur


Neem ook eens een kijkje bij:

WhatsApp
WhatsApp

Heeft u vragen? Wij helpen u graag via onderstaande WhatsApp button met chatservice of beeldbellen! U kunt ons ook bellen op 0475-535919 of mailen.