Vandaag open van 10:00 t/m 17:00 uur
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Vijverdecoratie

Vijverdecoratie mag natuurlijk niet missen als u een prachtige vijver heeft in de tuin. Van verlichting voor de vijver tot aan de meest prachtige vijverornamenten: er is van alles te vinden in onze webshop of bij ons tuincentrum. 

Toon flilter Verberg filter

Filter

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 52 producten

Vijver merken die we in de webshop verkopen

Nadat u alle benodigdheden hebt aangeschaft voor een gezonde vijver voor uw vijvervissen, is het tijd om aan de slag te gaan met vijverdecoratie. U creëert in een handomdraai een extra dimensie en meer sfeer in de tuin. Onze populaire vijverdecoratie is te vinden in allerlei vormen en maten. Erg populair zijn waterornamenten, fonteinen, watervallen en en setje vijververlichting. Een vijver is tegenwoordig niet een simpele plas water in de tuin, maar het zorgt voor extra charme in de tuin. U zult versteld staan wat bijvoorbeeld vijververlichting kan doen in de avonduren. Of denk aan prachtige vijverfiguren die onderdeel worden van uw vijver. Mix & match erop los!

Vijverdecoratie kopen

Of u nu op zoek bent naar een solar verlichting set, drijvende versieringen of beeldjes voor in de vijver: er is van alles te vinden in de webshop en in het tuincentrum. Ook kunt u eens kijken bij ons gehele vijver assortiment: vijvervissen, visvoer, beluchting, vijverfilters of waterplanten

WhatsApp
WhatsApp

Heeft u vragen? Wij helpen u graag via onderstaande WhatsApp button met chatservice of beeldbellen! U kunt ons ook bellen op 0475-535919 of mailen.