Vandaag open van 09:00 t/m 18:00 uur
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Tuinontwerp, Tuinaanleg & Onderhoud

Bent u opzoek naar een hovenier in Limburg? Dan bent u op de afdeling tuincreatie bij tuincentrum Schmitz aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen met: een nieuw tuinontwerp, tuinaanleg of het tuinonderhoud. Wij streven naar uitmuntende kwaliteit, een persoonlijke en goede service zodat al onze projecten naar volle tevredenheid afgerond worden.

Tuinontwerp en Tuinadvies

Ieder tuinontwerp is anders want iedere klant heeft andere wensen. Houdt u bijvoorbeeld van een landelijke tuin of heeft u toch liever een moderne tuin? Allereerst zullen we in een oriënterend gesprek uw wensen in kaart brengen. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij hier ook onze creatieve input aan toevoegen. In overleg met u komen we samen tot een passend tuinadvies. En kunnen we u voorzien van een complete offerte. Het is uiteraard ook mogelijk dat wij een tuinontwerp van een tuinarchitect voor u aanleggen.

Tuinaanleg

Op basis van het tuinontwerp van ons, de tuinarchitect of u zelf gaan we aan de slag met de tuinaanleg. Hier komt meer bij kijken, denk aan het eventueel afbreken en afvoeren van de oude tuin onderdelen, het aanleggen van de nieuwe bestrating, grind pad of gazon, de nieuwe beplanting, het plaatsen van schuttingen en veel meer. Tijdens het project kan het zo voorkomen dat er nieuwe ideeën boven komen, uiteraard kunnen we het tuinontwerp dan nog een beetje aanpassen.

Tuinonderhoud moderne of landelijke tuin

Na het aanleggen van een mooie nieuwe moderne of landelijke tuin is het van belang te zorgen voor goed tuinonderhoud. Heeft u weinig tijd om zelf in de tuin te werken? Wij kunnen u hierbij van dienst zijn! U wilt natuurlijk optimaal blijven genieten van uw tuin. Het is mogelijk bij ons een vast onderhoudscontract af te sluiten maar wij kunnen u ook op afroep verder helpen.

Voor verdere informatie kunt u bellen naar  0475-535919. Of vul het onderstaande contactformulier in en wij zullen binnen enkele werkdagen contact met u opnemen.

De contactpersoon van de afdeling tuincreatie is Marco Kortenray

 

Contactformulier TuinCreatie

Geachte bezoeker,

bedankt voor uw interesse in onze facilitaire afdeling " TuinCreatie ''

In het onderstaande veld kunt u uw gegevens achterlaten waarna wij binnen 2 werkdagen contact met u zullen opnemen !!
Wij slaan uw gegevens op conform onze privacy policy.

 

Velden met * zijn verplicht.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment