Vandaag open van 09:00 t/m 18:00 uur
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Regentonnen

Regentonnen van kunststof of eikenhout zijn te verkrijgen in verschillende maten en vormen bij tuincentrum Schmitz. Wist u dat een huishouden per jaar ongeveer 2.200 liter drinkwater gebruikt om planten te bewateren? Daarom is een regenton kopen helemaal niet zo'n gek idee, want u bespaart er enorm op. Bijkomend voordeel: een regenton bevat haast geen kalk wat ideaal is voor uw tuinplanten en bloempotten.

Toon flilter Verberg filter

Filter

Kom langs in ons tuincentrum in Vlodrop (Limburg) voor ons complete assortiment en een goed advies. Tuincentrum Schmitz is 7 dagen per week geopend: Iedere zondag koopzondag! Voor vragen over onze producten kunt u terecht bij info@tuincentrumschmitz.nl of bel +31 (0)475 535 919. 

Regenton kopen van plastic, hout of kunststof?

Bent u op zoek naar een regenton? Dan kunt u gezellig langskomen en ons aanbod regentonnen bekijken voor bijvoorbeeld:

  • Grote regenton
  • Houten regenton
  • Kunststof regenton 

Regentonnen vindt u in Vlodrop voor goede bewatering

Regentonnen zijn gemaakt om zo veel mogelijk regenwater op te vangen en vormen een leuk accessoire voor de bewatering van uw tuin. Met het opgevangen water kunt u gemakkelijk uw tuin of terras schoonmaken of gebruiken om de fiets en auto te poetsen. U kunt een regenton ook wel waterton noemen. Bent u ook van plan om regenwater op te vangen, koop dan snel een regenton in Vlodrop bij Tuincentrum Schmitz. 

Regenton kopen in Vlodrop

Waterton gebruiken als mooi accessoire in de tuin

Wilt u ook een mooie blikvanger in uw tuin? Dan kunt u gemakkelijk een regenton kopen die ook nog eens erg praktisch is. In principe is de basis regenton van kunststof in een groene kleur te vinden. Echter, is er in veel tuinen genoeg groen te vinden waardoor een groene regenton een stuk minder opvalt. Daarom kunt u ook voor een opvallende kleur regenton kiezen zoals een rode regenton, eentje van hout of een kunststof regenton met daarop een bloembak. 

De mooiste accessoires voor uw regenton kopen?

Met alleen een regenton bent u er nog niet als u het regenwater wilt opvangen. Zo moet u bijvoorbeeld investeren in een regenpijp en indien aanwezig bijvoorbeeld ook een dakgoot. Ook beschikt niet iedere regenton over een standaard kraan. Daarom kunt u ook bij ons losse kranen kopen voor uw regenton. Daarnaast kunt u ook een leuke bloempot op uw regenton plaatsen, wat het net wat speelser maakt. Ook een regenton standaard kan zorgen voor een stabieler en hoger oppervlakte. Op die manier kunt u gemakkelijk een emmer of gieter onder de tapkraan plaatsen. 

Regenton kopen, waarom eigenlijk?

TIP: koop direct een regenton met veel inhoud. We wonen nu eenmaal in een land waar veel regen valt dus laten we daar ook van profiteren. U heeft dan voor de warme zomerdagen genoeg water voor alle plantjes. Maar wat maakt het water uit een regenton dan zo goed? Zoals we net al hebben benoemd is het regenwater goed voor uw planten omdat het nauwelijks kalk bevat. Maar ook de temperatuur van het regenwater heeft ermee te maken. Het regenwater heeft namelijk een andere temperatuur dan kraanwater, wat beter is voor uw tuinplanten. Ook hebben wij vaak regenton aanbiedingen zodat u kunt genieten van een goedkope regenton van top kwaliteit! Ook voor bloempotten, tuingereedschap, tuinmeubelen en andere tuinartikelen kunt u gezellig bij ons langskomen. 

Barbecues