Vandaag open van 09:00 t/m 18:00 uur
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Natuurlijke afscheidingen

Diverse natuurlijke afscheidingen zijn te vinden bij Tuincentrum Schmitz. U kunt ons aanbod alvast online bekijken, of u kunt naar het tuincentrum in Vlodrop komen om ons complete aanbod natuurlijke afscheidingen te vinden. Wilt u dus geen reguliere schutting in de tuin? Bekijk dan eens ons aanbod natuurlijke afscheidingen. Deze zijn net iets anders dan een gewone schutting, maar bieden vrijwel dezelfde beschutting in de tuin. Wij verkopen natuurlijke afscheidingen in verschillende soorten en maten. Staat het juiste product er niet bij? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, wij kijken graag of we het juiste scherm kunnen bezorgen.

Toon flilter Verberg filter

Filter

€   - 
Wis selectie
1 - 4 van 4 producten

Natuurlijke afscheiding gemaakt van bamboe: wat zijn de voordelen?

De bamboematten of bamboeschermen zijn te koop in verschillende formaten. Het grootste formaat bamboescherm wat wij verkopen is 180 centimeter bij 180 centimeter. Het grootste voordeel van de natuurlijke afscheiding van bamboe is dat deze een erg lange levensduur hebben. Bamboe is een materiaal wat in de laatste jaren sterk is toegenomen in populariteit. Bamboe is een duurzaam materiaal en is geheel afbreekbaar! Als u dus de bamboematten aanschaft, hoeft u zich minder druk te maken om het milieu dan bij een reguliere schutting. 

In ons assortiment vindt u op dit moment de volgende soorten natuurlijke afscheidingen:

  • Bamboe
  • Boomschors
  • Riet
  • Wilgen

Boomschors als natuurlijke afscheiding

De boomschorsmatten uit ons assortiment hebben bredere palen dan de bamboematten. Hierdoor heeft u minimale doorkijk in de tuin. De boomschorsmatten zijn dus ideaal om te gebruiken in plaats van een schutting of hek. Ook de boomschorsmatten zijn te koop in verschillende maten, de grootste is 175 centimeter lang en 300 centimeter breed. 

Rietmatten kopen bij Tuincentrum Schmitz in Vlodrop

Rietmatten of rieten matten uit ons assortiment zijn gemaakt van zoetwater riet en bestaan uit veel verschillende stukken riet bij elkaar. Doordat de stukken riet zo dicht bij elkaar staan, heeft u niet veel doorkijk. Het mooiste aan een rietmat als schutting is dat dit er erg natuurlijk uit ziet en bijdraagt aan de sfeer in de tuin. 

natuurlijke-afscheiding-tuincentrum-schmitz-vlodrop

Wilgenmat als schutting? Ja dit kan! 

De wilgenmatten zijn van goede kwaliteit waardoor zij een lange levensduur hebben. Een wilgenmat als schutting is zeker mogelijk, het biedt dezelfde bescherming als alle andere natuurlijke afscheidingen. Wilgenmatten zijn goed afbreekbaar waardoor u zich niet schuldig hoeft te voelen tegenover het milieu. De wilgenmatten uit ons assortiment zijn gemaakt van wilgentenen en te koop in verschillende formaten zodat deze geschikt zijn voor iedere soort tuin. 

Vragen over natuurlijke afscheidingen? 

Heeft u vragen over ons aanbod natuurlijk afscheidingen, of weet u nog niet goed welke soort het beste bij u past? Neem dan contact met ons op of kom langs en bekijk het aanbod natuurlijke afscheidingen in ons tuincentrum in Vlodrop nabij Zittard, Herkenbosch en Posterholt. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze! Een schutting is een belangrijk onderdeel van de tuin, want een schutting zorgt ervoor dat u privacy heeft en kunt genieten van de rust in uw tuin in de buurt van Vlodrop. Hopelijk tot ziens bij Tuincentrum Schmitz! Ook voor andere tuinartikelen zoals regentonnen, ornamenten, tuingereedschap en tuinmeubelen hoeft u niet verder te zoeken!