Vandaag open van 09:00 t/m 18:00 uur
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Waterornament

Bent u op zoek naar een manier om uw tuin te transformeren tot een oase van rust en schoonheid? Overweeg dan eens om een prachtig waterornament toe te voegen! Bij tuincentrum Schmitz hebben we een uitgebreide collectie waterornamenten die uw buitenruimte direct nieuw leven inblazen, van levendige buddha tot strakke waterval. Kom naar tuincentrum Schmitz om uw favoriete waterfontein te scoren óf maak een keuze uit ons online assortiment.

Toon flilter Verberg filter

Filter

€   - 
Wis selectie
1 - 33 van 33 producten

Fontein tuin

Een waterornament heeft een magische aantrekkingskracht op de natuurlijke wereld om u heen. Naast dat het een serene sfeer creëert, fungeert het als een ware hotspot voor allerlei bezoekers, zoals kleurrijke vogels die komen badderen en drinken, vrolijke vlinders die rondfladderen en nieuwsgierige bijen die zich tegoed doen aan het zoete water. Het is werkelijk een genot om te zien hoe uw tuin tot leven komt met het geluid van stromend water en de aanwezigheid van deze charmante gasten. Of u nu de voorkeur geeft aan een tijdloze, klassieke terrasfontein dat een vleugje elegantie toevoegt aan uw tuin, een strakke en eigentijdse waterval die een moderne touch biedt, bij ons vindt u gegarandeerd wat u zoekt.

Tuinbeelden

Waterornament tuin kopen? U doet het bij tuincentrum Schmitz in Vlodrop, nabij Roermond!

Waterornament tuin: hoe het werkt

Maar hoe werkt zo'n waterpartij eigenlijk? In de basis heeft u drie elementen nodig: een waterbassin, een pomp en het ornament zelf. De pomp voorziet het water van de nodige energie, dus zorg voor een geïnstalleerde stroomvoorziening in de buurt van uw waterornament. Een buitenstopcontact is een veilige optie die eenvoudig kan worden aangelegd. Dankzij het waterbassin hoeft u uw ornament niet aan te sluiten op een waterleiding; het water wordt namelijk continu hergebruikt. Wel is het nodig om af en toe wat water bij te vullen, omdat een deel ervan zal verdampen, vooral in de zomer. Als u merkt dat het water groen wordt door algen, kunt u het water volledig verversen of preventief een algenbestrijdingsmiddel toevoegen.

Tip! Ontdek ook het waterornament buiten met verlichting, leuk voor 's avonds of tijdens de donkere dagen van het jaar.

Regentonnen

Waterornament tuin kopen? U doet het bij tuincentrum Schmitz in Vlodrop, nabij Roermond!

Zet een waterornament buiten!

Naast het esthetische en ecologische aspect van een waterornament in uw tuin, zijn er nog meer leuke voordelen. Het geluid van stromend water heeft bijvoorbeeld een rustgevend effect op lichaam en geest. Het creëert een kalme en ontspannen atmosfeer, perfect voor het ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven. Een waterornament biedt een plek om tot rust te komen, te mediteren en te genieten van de natuurlijke geluiden om u heen.

Ook fijn: op warme zomerdagen kan een waterornament zorgen voor een aangename verkoeling in uw tuin. Het verdampende water zorgt voor een natuurlijke koelingseffect, waardoor de omgevingstemperatuur lager wordt. Het is heerlijk om op een warme dag naast uw waterornament te zitten en te genieten van de verfrissende bries die van het stromende water afkomt.

Tuinmeubelen

Kom voor uw terrasfontein naar tuincentrum Schmitz in Vlodrop

Dus waar wacht u nog op? Verrijk uw tuin met een prachtige waterfontein en creëer een oase van rust en schoonheid waar u elke dag van kunt genieten. Bij tuincentrum Schmitz helpen we u graag bij het vinden van het perfecte waterornament voor uw buitenruimte. Kom langs in onze winkel of neem een kijkje in onze webshop en laat u inspireren door ons uitgebreide assortiment! We helpen u graag!

Openingstijden & contact

WhatsApp
WhatsApp

Heeft u vragen? Wij helpen u graag via onderstaande WhatsApp button met chatservice of beeldbellen! U kunt ons ook bellen op 0475-535919 of mailen.