Vandaag open van 09:00 t/m 18:00 uur
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Sierbestrating

Voor sfeervolle sierbestrating van uw terras, tuinpaadjes en opritten zijn de "Hollandse" straatklinkers uitermate geschikt. Naast de uit klei gebakken soorten zijn er ook de betonklinkers die vooral door de kleurschakeringen een zeer verrassend beeld kunnen geven.

Naast de standaard klinkers in diverse kleuren en maten, is ook de getrommelde versie zeer populair, deze "oud" gemaakte klinkers haalt z'n oorsprong uit de oude dorpen en geeft uw tuin een rustieke uitstraling.

Bovenstaand logo bevat een link en brengt u naar de productpagina van Gardenlux, alle producten zijn leverbaar vanuit ons tuincentrum, heeft u een keuze kunnen maken, vraag dan gerust vrijblijvend een offerte aan, natuurlijk staan onze medewerkers u graag te woord voor het maken van de juiste keuze.

Kom voor sierbestrating beton naar Tuincentrum Schmitz

Toon flilter Verberg filter

Filter

Kom langs in ons tuincentrum in Vlodrop (Limburg) voor ons complete assortiment en een goed advies. Tuincentrum Schmitz is 7 dagen per week geopend: Iedere zondag koopzondag! Voor vragen over onze producten kunt u terecht bij info@tuincentrumschmitz.nl of bel +31 (0)475 535 919.