KUNSTGRAS

Kunstgras is een opkomende trend in de wereld van tuinieren. Kunstgras is een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een groene en jaarrond mooie tuin, zonder onderhoud. Het is ideaal voor plekken waar echt gras niet zal overleven, zoals droge gebieden en schaduwrijke spots. Het is ook een uitstekende oplossing voor mensen met een druk werk- of gezinsleven, of mensen die het tuinieren gewoonweg niet zo in de (lichtgroene) vingers hebben. Ontdek daarom snel het niet van echt te onderscheiden assortiment kunstgras van tuincentrum Schmitz!

Toon flilter Verberg filter

Filter

€   - 
Wis selectie
1 - 13 van 13 producten

De echtheid van nepgras

Is dit gras écht nep? U ziet zo tijdens het scrollen door deze webshopcategorie haast het verschil niet. Waar kunstgras er vroeger meer als een plastic tapijtje uitzag, is het anno nu van zeer hoge kwaliteit. Zo zijn er bijvoorbeeld allerlei kleurschakeringen te ontdekken in het gras, inclusief wat lichtbruine sprietjes. Dit maakt het tot een levensecht product. De grassprietjes zijn middelhoog; ideaal voor een volle, maar strakke uitstraling. Ook voelen ze heerlijk zacht aan. U kunt het gras dus zeker met blote voeten betreden.

Tip! Door het gebruik van Infillzand blijven de vezels van het gras mooi rechtop staan. Gebruik geen ‘gewoon’ zand. Dit kan namelijk de grasvezels beschadigen. Zorg ook altijd voor een strak gronddoek.

Echte graszoden bestellen

Nepgras kopen | Tuincentrum Schmitz

Waarom kiezen voor een grastapijt?

Tuurlijk, een echt gazon zal ons groen liefhebbers altijd net wat meer kunnen bekoren. Toch snappen we heus de keuze voor graszoden niet altijd een even slimme is. Zoals gezegd kan de tuin het gras bijvoorbeeld gewoonweg niet de omstandigheden bieden die het nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan een zonnig plekje. Daarnaast kan een druk bestaan een reden zijn om te kiezen voor kunst. Een grasveldje is leuk, maar om het te zien verpieteren is zeker niet wat u wilt. Kunstgras blijft het hele jaar door groen en vereist geen actie van grasmaaiers. Ook bemesten, zaaien of water geven hoeft niet. Ideaal voor iedereen die zijn tijd liever aan andere dingen besteedt!

Tuinplanten

Groen plezier, zonder onderhoud

Kunstgras is daarnaast bestand tegen extreme weersomstandigheden, zoals hitte, droogte, regen en hagel. Het verliest niet snel zijn kleur of vorm, waardoor u er altijd van verzekerd bent dat de tuin er mooi en verzorgd uitziet. Kies voor kunstgras als u op zoek bent naar een groene en mooie tuin zonder veel onderhoud. Kunstgras is veel eenvoudiger te onderhouden dan echt gras en vereist alleen een jaarlijks schoonmaakbeurt. Gebruik hier een stevige bezem voor.

Extra voordeel! Waar een echt gazon nog wel eens slachtoffer kan worden van onkruid of mosgroei, heeft u hier met kunstgras natuurlijk geen problemen mee.

Grond- en meststoffen

Kunstgras tuin kopen?

U heeft de knoop doorgehakt: u gaat voor kunstgras! We weten maar al te goed dat u er dan nog niet bent. Er is namelijk heel wat te kiezen. Wat te overwegen bij de aankoop van een grastapijt?

  • Kijk naar de dichtheid, de lengte en de kleurschakeringen van het kunstgras en kies voor een product van hoge kwaliteit. 
  • Kijk naar de garantie die wordt aangeboden op het product.
  • Nepgras is beschikbaar in een breed scala aan prijsklassen, dus zorg ervoor dat u een product koopt dat binnen uw budget past en aan uw verwachtingen voldoet.

Kunstgras bestellen? U koopt het bij tuincentrum Schmitz

Kunstgras is een geweldige oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een groene en onderhoudsvriendelijke tuin. Zoals u ziet, is er bij tuincentrum Schmitz volop keuze op het gebied van kunstgras. Voor echt gras bent u natuurlijk ook bij ons aan het juiste adres. Wilt u meer weten over het toepassen van kunstgras of wilt u meer informatie ontvangen van één van onze groenexperts? Kom langs bij het leukste tuincentrum van Limburg! Ons professionele team staat voor u klaar!

Openingstijden & contact

Grastapijt | Tuincentrum Schmitz

WhatsApp
WhatsApp

Heeft u vragen? Wij helpen u graag via onderstaande WhatsApp button met chatservice of beeldbellen! U kunt ons ook bellen op 0475-535919 of mailen.